Reklaam sulgub sekundi pärast

TANEL PADARI ELUS algab uus põnev etapp

Eesti üks armastatumaid meeshääli Tanel Padar on viimastel aastatel end kõvasti käsile võtnud - ta lõpetas 2015. aasta juunis keskkooli, on hakanud igapäevaselt spordiga tegelema, jättis maha alkoholi ja tegi selle aasta mais läbi isegi raske Otepää Ironman triatloni! Tuleb aga välja, et raudmees Tanelil on energiat veel küllaga ja ta on ette võtnud midagi, mis nõuab palju aega ja vaeva.

Eesti üks armastatumaid meeshääli, Tanel Padar, on viimastel aastatel end kõvasti käsile võtnud - ta lõpetas 2015. aasta juunis keskkooli, on hakanud igapäevaselt spordiga tegelema, jättis maha alkoholi ja tegi selle aasta mais läbi isegi raske Otepää Ironman triatloni! Tuleb aga välja, et raudmees Tanelil on energiat veel küllaga ja ta on ette võtnud midagi, mis nõuab palju aega ja vaeva.

Nimelt lisas Tanel just oma fännidele ja sõpradele pildi näol Instagrami uudise, kus ta teatab, et on sisse saanud Estonian Business Schooli! Hoiame pöidlaid, et Tanelil läheb ülikoolis hästi ja mõne aasta pärast saame teda jälle lõpuaktusel näha.

Kõnealust pilti saad näha SIIN