Reklaam sulgub sekundi pärast

Teele: olen endiselt reel – kaal langeb ja motivatsiooni on enam kui küll

Olen juba peaaegu kaks kuud saanud kasutada Arcticu sportimisvõimalusi ja kolm nädalat nautinud GMT BEAUTY toodetega kehahooldusi. Ma ei saa jätta mainimata, et ka esimesed komplimendid on mulle juba tehtud. Alguses ma ei teinud neist väljagi, et ah, mis, pikk tee veel minna oma eesmärgini. Aga kui riidekapist mõni pluus, mis väheke aega tagasi mind sugugi kaunimaks ei teinud, nüüd minu seljas palju kenam välja näeb, siis on ikka hea tunne küll :).

Eelmisel nädalavahetusel õnnestus mul üle pika aja maal vanemate kodus käia. Ema sai kohe aru, et miskit on muutunud pere pesamunaga – veidi väiksemaks jäänud ja isegi väike lihas juurde tulnud. Isa märkas ka, tema kommentaar oli: „No vähemalt paksemaks pole sa küll läinud!“ Nii mõnigi tuttav imestab, et kuidas ma jõuan ja jaksan 4-5 korda nädalas trennis käia. Vastus on tegelikult väga lihtne, sest mulle nii meeldivad Arcticu trennid ja tegelikult tahaksin enamgi veel trenni jõuda, aga tihe ajakava lihtsalt ei lase. Üheks minu lemmikuks on hetkel BodyJam, see on nii mõnus ja haarav trenn. Kuna ma olen seal alles kaks korda käinud, siis paratamatult mõned liigutused ei näe sugugi samamoodi välja nagu treener ees teeb. Nii otsisingi youtoube’ist video, kus oli õpetus mingi sammu kohta. Korterinaaber vaatas esialgu imestunud ja üllatunud pilguga, kuid mõne hetke pärast leidis ka ise end shufflit tantsimas. Vaatepilt oleks pealtvaatajatele olnud üsna koomiline, aga ka tema tuju oli pärast huvitavaid tantsusamme laes. 

Eelmises artiklis lubasin, et räägin GMT BEAUTY toodetest, mida kasutan kodus lisaks Šivayas pakutavatele hooldustele. Kokku kasutan nelja erinevat GMT BEAUTY toodet. Hommikul ja õhtul kasutan Bust geli, mida on kasutatakse ülakehal, pihal ja käsivartel. Bust gel on mõeldud naha toonuse ja elastsuse tõstmiseks. Lisaks kord päevas, õhtuti kreemitan jalgu Slimming geliga. See on hetkel mu lemmiktoode GMT Beauty tootesarjast, sest see on soojendava efektiga. Eriti hästi on kuumendav efekt tunda pärast trenni, kui liigun bussipeatusesse ja väljas muidu jahe on, aga minul jalad soojad nagu söetükid:). Eriti meeldib mulle nende toodete puhul see, et nad on väga kiiresti imenduvad ja kergesti pealekantavad. Üllatav oli ka see, kui vähe peab geele doseerima, et katta teatud piirkond. Teisest kahest tootest kuulete järgmises loos. Ma võin juba praegu öelda, et kõigest pärast kolme nädalat esimesest hooldusest on mu nahk muutunud palju ilusamaks ja toonuses olevamaks. Ma olen ülirahul! Ma tean, et kõigil ei ole sellist imelist võimalust nagu minul, aga tegelikult saab ka koduste vahenditega palju ära teha oma naha seisukorra parandamiseks. Igakord Šivayas massaažis käies saan Maretilt või Lennelt nippe, kuidas muuta GMT BEAUTY geelide mõju tõhusamaks, või mis on lihtsalt hea,  et ergutada nahaalust vereringet. Selleks puhuks soovitaski Maret mulle pesukindaid. Alguses tundusid need natuke karedad, aga nahk harjub sellega ruttu ära. Tuleb leida motivatsioon ja viitsimine endaga tegeleda ja kui esimesed tulemused käes, siis mõistad, et oled olnud väljas õige asja eest!

Üldiselt võin kaalulangusega rahul olla, kaal langeb ja motivatsiooni on enam kui küll. Ka minu Arctic spordiklubi treener Kristjani meelest olen endiselt reel ja minu füüsiline võimekus on muutunud märgatavalt paremaks. Pildi pealt näete, et päris vabalt ma veel istuda ei saa ja ikka kõhuke on ees, mida käega kiivalt varjan. Aga pole hullu, sest tean, et samamoodi edasi pingutades ei ole aeg, mil saan vabalt istuda, enam mägede taga. Ma arvan, et seda kõike ei suudaks ma teha ilma oma armsate sõpradeta, kes on mulle nii suureks toeks olnud. Aitäh neile ja aitäh ka teile, armsad Buduaarikad, kes te toetavate kommentaaridega minu tuju iga päev tõstate:).

Algkaal 91 kg

Kaal praegu 84 kg

 

Päikest,

Teele