Reklaam sulgub sekundi pärast

TV3 JA CUTRICO HAIR ühine kampaania “Me armastame tõelist sind”

Eestis haigestub aastas vähki ligikaudu 9000 inimest ja kahjuks umbes pooled neist surevad, kuna haigus on avastamise hetkel juba kaugele arenenud. 3040% nendest vähijuhtudest saaksime aga ära hoida või haigestumise riski oluliselt vähendada oma eluviise tervislikumaks muutes.

Haiguse varajasel avastamisel on aga umbes 1/3 vähkidest juba ravitavad. Vähiravi toob paratamatult kaasa ka omad tagajärjed ja üheks neist on juuste väljalangemine. Kogu haiguse kõrval on see loomulikult vaid üks väike faktor, mille tõttu ei tohiks lasta tujul langeda. Ning ühtlasi võiks teema panna igaüht mõtlema ka iseenda ja teiste inimeste tõelise olemuse üle ning õppida eeskätt iseennast tingimusteta armastama. On oluline toetada neid inimesi, kes on kaotanud vähi tõttu juukseid ning aidata kaasa sellele, et igaüks neist suudaks tunda end enesekindlamana. 

TV3 ja Cutrio Hair on käivitanud üheskoos kampaania  „Me armastame tõeslist Sind!“ Cutrico lansseerib selle kampaaniaga ühe loodusliku tootesarja ning soovib annetada vähiga seotud organisatsioonile igalt ostult 1 € perioodil 24.107.11.

Eesti Vähiliitu toetades aitad ellu viia vähi ennetamise ja haiguse varajase avastamise seisukohalt olulisi tegevusi. Lisaks aitad juba haigestunud inimestele pakkuda psühhosotsiaalset tuge, elukvaliteedi ja sotsiaalse staatuse säilitamiseks.

Eesti vähiliit tegeleb igapäevaselt eelkõige vähi ennetamise ja varajase avastamise teavitusega ning vähipatsientidele psühhosotsiaalse toe andmisega. Mööda Eestit sõidavad vähiliidu mammograafiabuss, eesnäärme- ja nahavähi mobiilsed diagnoosikabinetid, mis pakuvad võimalust kontrollida oma tervist ka väikestes maakohtades, kus vastavaid erialaarste ei ole.   

Rahvusvahelise vähivastase liidu (UICC) president ja vähist tervenenud lapse ema printsess Dina Mired on öelnud, et vähihaigusega tegelemisel on kõik aspektid olulised, aga kõige olulisem on haiguse ennetamine ja varajane avastamine, mis aitab päästa sadu ja tuhandeid inimesi maailmas.