Reklaam sulgub sekundi pärast

VICTORIA BECKHAM paljastas, miks ta kuninglike pulmade ajal õnnetu näoga oli

Täpselt kümme päeva tagasi leidis Inglismaal aset suursündmus, mida kajastati üle kogu maailma. Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid! Kohale oli kutsutud ka mitmeid maailmakuulsaid staare, nende seas ka kunagine Posh Spice Victoria Beckham ning tema abikaasa jalgpallilegend David Beckham.

Täpselt kümme päeva tagasi leidis Inglismaal aset suursündmus, mida kajastati üle kogu maailma. Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid! Kohale oli kutsutud ka mitmeid maailmakuulsaid staare, nende seas ka kunagine Posh Spice Victoria Beckham ning tema abikaasa, jalgpallilegend David Beckham.

Kui David oli terve pulmapäeva vältel üksnes positiivne ja naeratas, siis Victoria näoilmest ja ühtlasi ka riietusest võis välja lugeda vaid üht - kurbust ja õnnetust. Victoriast pulmapidustustel tehtud fotod lekkisid loomulikult internetti ning said palju negatiivset vastukaja. Miks ilmus Victoria pulma üleni mustas riietuses ning nägi välja, justkui ta oleks saabunud matustele?

Nüüd aga andis Victoria ka omapoolse vastuse, millega ta seletab, miks ta selline välja nägi. Nimelt postitas Victoria oma Instagrami kontole foto, kus ta kannab pluusi kirjaga "It's a dark, but happy place". Ehk siis eesti keeles "See on sünge, aga õnnelik koht". Pildi juurde lisas Victoria kommentaariks, et ta naeratab sisemiselt ning vihjas sellega loomulikult ka kuninglikele pulmadele, kus ta sünge näoga ringi käis.

Pilti näed Victoria Instagrami kontolt siin