Reklaam sulgub sekundi pärast

Villu Parvet: kuidas sinu välimus meile mõjub

Paljud asjad, mida enda välimuse juures teistmoodi teed, avaldavad meile tegelikult tõsiselt mõju. Kui seda oskuslikult kasutad, pälvid märksa rohkem meeste tähelepanu ning sul lihtsalt tekib palju suurem võimalus kontaktide loomiseks erinevate meestega. Arvesta muidugi ka seda, et välimus määrab ära ka selle, kuidas sulle läheneme.

Sisemine ilu – mis loom see on :) „Mis see sisemine ilu veel on?!“ – on küsinud paljud mehed. Kui su välimus meid ei tõmba, siis pole lootustki, et me su sisemise ilu peale kohale tulla oskaks. Kas me peame mingi mentaalse röntgeni abil su pähe tungima või kuidagi astraalselt su hingesoojust tundma. Unusta see palun ära ja osta pigem lotopilet. Kui välimus ei tõmba, siis on tõenäosus hea mehe leidmiseks väga palju väiksem.

Gucci...Pucci...Böö… Me ei saa aru, mis kaubamärgi riided sul seljas on. Valdavalt ei saaks see meid ka vähem huvitada. Kui sa paned ennast riidesse teiste naiste jaoks, siis ära oota, et meie sulle tähelepanu pööraksime. Kõige õudsem on, et meestele meeldivad pigem odavad asjad – paljud on seda siiralt tunnistanud. Sellistele naistele läheneme täiesti vabalt ja lõpuks ostame neile ise võib-olla kallimaid riideid :).

Kuumalt ulakas või jahutavalt korralik… Kui sa oled pidevalt välimuselt väga „korralik“, siis mehed lihtsalt lähenevad sulle vähem. Kui sa pole just surnumatja või nunn, siis on pigem kasulik keerata veidi juurde ulakust ja seksikust. Ma ei tea meest, kes oleks kunagi öelnud, et see väljapeetud seksikus talle nõme tunduks. Küll aga räägitakse eelmise sajandi keskpaika „kinni jäänud“ naistest.

Stringid…lubage veel piiluda. Ükskõik, mida su sõbrannad või kes iganes võivad öelda, on stringid heteroseksuaalsetele meestele väga köitvad. Kas nad võivad ka riiete alt läbi paista? Muidugi! Meile meestena meeldib see ja see tekitab haiglast huvi. Su sõbrannad võivad pidada seda kõike kohatuks, kuid meile on see siiski kohatult seksikas ja ligitõmbav. Mõtle veelkord, kelle jaoks ennast tegelikult riietad!

Ülevalt alla vaadates. Kõrgetes kontsades on midagi väga seksikat ja köitvat. Need muudavad su jalad ilusamaks, pikemaks ja seksikamaks. Tõmbad tähelepanu ning seostud meile seksika Playboy jänkuga. Ära muretse, mõttes riietab sind pesu väele ka kõige nohiklikum pereisa – kingad jäävad aga jalga :). Samavõrd kindel võid olla selles, et me ei erista nende marki, mudelit või hinda.

Killer punkt. Me suumime sinu puhul alati millessegi, mis on kõige ligitõmbavam. Olgu selleks siis silmad, juuksed, rinnad, pepu, jalad või midagi muud. Sa enamasti tead, mis on su kõige tugevam punkt – mängi see välja ja rõhuta seda. Me oleme siis lihtsalt lummatud. Väga sageli mehed ei suuda lõpetada rääkimist mingi naise konkreetsest „osast“, küll aga unustame kiiremini naised, kellel oli kõik ühtlaselt „enam-vähem“.

Lase oma pepul töötada! Meile meeldivad väga su kannikate kontuurid! Kuid kui su riided on nagu vihase väikelapse käed, mis suurt vett täis õhupalli pigistavad, siis oled kaotanud. Paljud naised arvavad ekslikult, et kardame suurt peput – ütlen ausalt – pigem on see sageli vastupidi. Meile meeldib vormikus, ära tee ägedast 3D filmist igavamat 2D filmi. 

Ära oma rindadega hulluks mine! Kui sa ei taha oma tissidelt pidevalt meie ila pühkida, kasuta oma rindu mõistlikult. Kõik, mida me ei näe, mõtleme me ilusamaks ja seksikamaks. Anna meile lihtsalt algmaterjal kätte ja hakkame oma fantaasiatega tööd tegema. Selleks, et meie tähelepanu köita, on oluline vaid see, kuidas su rinnad paistavad – me ei tea, ega tahagi teada, mitmekümnekordsed paksendused sul „vahel on“.

Pikad küüned…on seks. Me ei saa selle vastu, et pikad küüned erutavad meid. Kui hoiad ilusate pikkade küüntega käes klaasi, siis kujutame mõttes ette, kuidas sa meid puudutad :). Pealegi on nii, et hästi hooldatud käed muudavad ka sinu enda enesekindlamaks ning see paistab su käitumisest hästi välja. Seega, helista oma lemmik-küünetehnikule ja lepi aeg kokku juba täna.

Miniseelik mõjub. Kui muidu on su riietus nagu lõks, millesse me loomana sattuda võime, muudab lühike seelik su aktiivseks jahimeheks. Mida lühem on seelik, seda rohkem lihtsalt nõuad tähelepanu. Meile meeldivad paljad jalad ja mõte kiireneb juba kõige peale, mis enne põlvi ära lõpeb. Samas arvesta ikka sellega, et seksikas on vahel näha aluspükste ülemist, mitte alumist äärt:).

Seksikas minimeik. Kindlasti ei ole seksikas, kui sul on liiga palju meiki. See lihtsalt paneb meid ennast ebamugavalt tundma. Eriti ettevaatlikuks muudavad meid võimsalt üle võõbatud silmad, põsed ja huuled. Nägu on küll see koht, mille puhul tahaks klouni maski asemel pisut loomulikkust näha – siis vähemalt tunneme sind ka teinekord ära. Meigi, aga ära üle pinguta. Pigem tee seda vähem kui rohkem.

Päevitusrandid erutavad. Vaatamata sellele, mida su sõbrannad võivad öelda, erutavad meid su päevitusrandid. Tahame alati aimata, milliseid päevitusriideid või aluspesu kannad ning seega uudistame huviga su rante. Kui sa pole endale peale päevitanud suuri vanaema vupleid, on päevitusrandid puhas kuld. Mingil veidral moel tunduvad meile eriti erutavad ja pahelised need tüdrukud, kellel on randid ainult allpool :).

Nip/Tuck või WTF! Kui sul on midagi loomupäraselt „valesti“ või puudu, siis ütlevad ka kõige targemad ja konservatiivsemad mehed: „Pigem väike Nip/Tuck kui WTF!“. Loomulikult ei saa sellega üle pingutada. Kui sinu juures pole midagi, mis sind ennast karjuvalt häiriks ning mille kohta inimesed sulle iga päev kaastunnet avaldaksid, ära üle-muretse.

Baar on alati avatud! Arvesta, et jälgime sind suure tähelepannuga ööpäevaringselt ning seetõttu võib su välimus panna meid lähenema sulle igal ajal. Samuti ära karda, et mingi aeg või koht oleks uute tutvuste loomiseks vale või ebasobiv. Ka mitmed pikaajalised õnnelikud suhted on alguse saanud täiesti eriskummalistest juhustest. Seega ära välista, et leiad endale tuleviku-mehe juba täna täiesti „lambi“ olukorrast.

Naerata ometi! Mitte ükski muu asi su välimuse juures ei kompenseeri naeratust. Naised, kes naeratavad rohkem, lihtsalt saavad tuttavaks tunduvalt rohkemate meestega. Jah ja nende meeste hulgas on ka normaalseid ning häid mehi. Harjuta ennast mõtlema sagedamini positiivsete asjade peale, sest naeratus töötab vaid siis, kui see on loomulik. Harju keskenduma sellele, mis hetkel hästi on!

Buduaarile Villult
PS! Villu Parvet on menuka suhteõpiku "Seks, vein, kutsikad" autor. Kui soovid raamatuga rohkem tutvust teha, siis loe lisaks SIIT.