Reklaam sulgub sekundi pärast

BEYONCE: olin voodiravil ja mulle tehti erakorraline keisrilõige

Maailmakuulus popstaar Beyonce räägib ajakirja Vogue septembrikuu numbris esmakordselt avameelselt oma teisest sünnitusest ning raskustest, mis kaksikuid oodates tema ellu tulid. Sünnitamise päeval kaalus Beyonce 98.88 kilogrammi ning talle tehti erakorraline keisrilõige, sest nii tema enda kui ka laste tervis oli ohus.

Maailmakuulus popstaar Beyonce räägib ajakirja Vogue septembrikuu numbris esmakordselt avameelselt oma teisest sünnitusest ning raskustest, mis kaksikuid oodates tema ellu tulid. Sünnitamise päeval kaalus Beyonce 98,8 kilogrammi ning talle tehti erakorraline keisrilõige, sest nii tema enda kui ka laste tervis oli ohus.

Beyonce tõdeb, et viimased neli nädalat enne sünnitust oli ta voodiravil ning pidi end väga hoidma, et kaksikute tervist mitte ohtu seada.

Kui kaksikud Sir Carter ja Rumi sündisid, hoiti neid mitu nädalat intensiivravis, mis oli nii Beyonce enda kui ka tema räpparist abikaasa Jay-Z jaoks ääretult keeruline aeg, ent teisalt õpetas see periood neile palju hindamatuid väärtusi.

Beyonce õppis oma abikaasat tundma hoopis uue nurga alt. "Minu abikaasa oli tugev sõdur ja väga suur tugi mulle. Olen uhke selle üle, et sain kõrvalt näha tema arengut mehe, parima sõbra ja isana."