Reklaam sulgub sekundi pärast

LUBA OMA JUUSTELE HAWAII PARADIISISAARTELT pärit luksuslikku hoolitsust

Ahuhu on taim, mis kasvab Hawaii viljakal pinnasel ja mille seemneteekstrakt tugevdab juukseid juurtest kuni otsteni. Taime kasulikest omadustest inspireerituna naasis Saksa meisterjuuksur, stilist ja koolitaja Timur Scharhag kodumaale ning nii sai alguse väga eriline juuksehooldusvahendite sari – ahuhu organic hair care

Mis taim see ahuhu siis õigupoolest on? Ahuhu, mille ladinakeelne nimetus on Tephorosia Purpurea ja eesti keeles tuntud kui punane tuhkleht, on metsik troopiline taim, mis kasvab nii Indias, Hawaiil kui ka Aafrikas. Ahuhu-ekstrakt saadakse liigi 'Wild Indigo' värskelt korjatud seemnetest, mida pressitakse traditsioonilisel viisil. Ahuhu't tuntakse kui taime, mis ravib 150 haigust. Ahuhu-ekstrakt aktiveerib beetaendorfiini vabastamist organismis, mis mõjub nahka rahustavalt ja lõõgastavalt. Endorfiine tunneme aga kui õnnehormoone, mis mõjutavad meie enesetunnet ja meeleolu paremuse suunas.

ahuhu organic hair care ei ole lihtsalt üks juuksehooldusvahendite sari, vaid see on lisaks kõrgekvaliteedilisele orgaaniliste toodete kontseptsiooniga hooldussarjale juuksehooldussari, mis pakub salongikvaliteediga tooteid koduseks kasutamiseks. Toodetes on kasutatud vananemisvastaseks nahahoolduseks kasutatavaid väärtuslikke taimeekstrakte, kvaliteetseid õlisid ning testitud ja tõhusaid koostisosi nagu näiteks hüaluroonhape

ahuhu organic hair care hyaluron hüaluroonhappega tagab kauakestva niisutuse igale juuksetüübile ja vanuseklassile. Tooted sobivad eriti hästi normaalsetele ja kuivadele juustele. Hüaluroonhappega tooted parandavad juuste niiskussisaldust, parandavad juuste kammitavust, annavad juustele terve läike ja siluvad juuksekarva struktuuri. Sarja iseloomustab värske ja eksootiline ahuhu-taime lõhn.

ahuhu organic hair care collagen kollageeniga tagab kauakestva kohevuse igale juuksetüübile. Tooted sobivad eriti hästi õhukestele, nõrkadele ja peene kiuga juustele. Tooted on taimse kollageeniga, tervendavad, tugevdavad ja kaitsevad juuste struktuuri ning parandavad juuste kammitavust. Sarja iseloomustab lille-puuviljalõhn. 

ahuhu organic hair care amino süvahooldusega parandate juuksekiudu nii seest- kui väljastpoolt. Tooted sobivad igale juuksetüübile, kuid eriti hästi kurnatud, kahjustatud ja värvitud juustele. Aminohapete ja keratiiniga tooted soodustavad juuksestruktuuri uuenemist, tugevdavad juukseid, suurendavad juuksekiu elastsust ja vähendavad murdumist, annavad juustele terve läike ning parandavad juuste kammitavust. Sarja iseloomustab mahe kreemjas meelõhn. 

 

Saadaval on ka erinevad soenguvahendid – Style & Finish, mis vastavad igale juuksetüübile ja vajadusele. Värvikaitsega, tugev ja elastne kinnitus, kahususe silumiseks või kohevuse lisamiseks. 

ahuhu organic hair care toodetes ei kasutata silikoone, parabeene, PEG-põhiseid emulgeerijaid ega mineraalõlisid. Tootete väljatöötamisel, katsetamisel ja ka tootmisel ei ole tehtud loomkatseid. See on Hawaii loodusest, ahuhu-taimest, troopikast, liivarandadest, lilledest ja vihmametsadest inspireeritud kaasaegse kontseptsiooniga unikaalne juuksehooldussari, mis toob Hawaii otse meieni. 

Läbi ahuhu organic hair care juuksehooldustoodete oleme tervemad ja õnnelikumad!

ahuhu organic hair care saad jälgida ka facebookis

 

 

[gallery ids="2054095,2054097,2054934,2054935"]