Reklaam sulgub sekundi pärast

MÄNGI JA VÕIDA D PÄIKEST ning kuldne sügisjume

Kui ilmataat Eestimaale aastaringset päikesegarantiid ei anna, siis D päike suudab seda – lausa 365 päeval aastas paistab siin tervislik d päike ja kehtib 100% päikesegarantii! Mängides Buduaari veebimängu võid võita ahvatleva auhinna, milleks on D päike 50 € kinkekaart + Australian Gold kinkekomplekt.

Salongides särab turvaline ja tervisesõbralik Vahemere päike, mis annab D-vitamiini ning kauni loomuliku ja särava jume! Nii et kui D-vitamiini vaegus annab tunda või tahaks veidi jumet, või lihtsalt sooja saada – siis päikese ja päevitusvaldkonna spetsina pakub D päike täna mitmeid erinevaid tervisesõbralikke ja ka Terviseameti poolt heaks kiidetud ning innovatiivseid päevitusteenuseid.

D päike püsikunded ilmselt juba teavad, aga ka uute päikesekummardajate teadmiseks olgu öeldud: oktoobris on päevitussalongides käimas päikese kampaania! Tegemist on aasta oodatuima suurkampaaniaga, kus võimalik ülisoodsalt päikesekrediiti laadida. Näiteks laed mingi summa, D päike paneb veel raha omalt poolt juurde ja siis saabki selle raha eest päevitada ning päikesekaitse ja päevituskreeme šopata! D päike kampaania raames on püsiklientidele soodustused kuni -45% ja uuetele klientidele esimene proovipäevitus päris tasuta! Võimalusi päevitamiseks leiab üle Eesti D päike, Päike ja Päikesekiir salongides

Võitja on loositud! Palju õnne Katri!