Reklaam sulgub sekundi pärast

MIDA KANDA TÖÖINTERVJUUL? 5 tähtsat nippi

Kuigi töö otsimisel ei ole su välimus kõige olulisem, on esimene mulje siiski väga tähtis. Seega tasuks tööintervjuule minnes ka oma riietusele tähelepanu pöörata. Riietus on palju olulisem kui inimesed arvavad. See, mis sul seljas on, räägib, kes sa oled, enne kui jõuad suu avada. Seega on väga oluline hoolitsetud välja näha. Who Wear What pani kirja mõned punktid, mida tasuks tööintervjuule suundudes meeles pidada.

1. Hoolitsetud stiil = parim stiil

Enesekindlus on see, mida tasuks tööintervjuul rõhutada - seda ka oma riietusega. Ära siis näe välja nii, nagu vabandaksid oma olemasolu eest. Kanna ennast ja oma riietust uhkusega.

2. Ka pealisrõivas on oluline

Intervjueerija võib näha sind juba enne seda, kui oled võtnud seljast jaki või mantli. Hoolitse siis selle eest, et ka su pealisriie oleks hoolitsetud ja puhas.

3. 80 protsenti klassikalist, 20 protsenti oma

Hoolitsetud ja klassikaline - selline peaks olema su riietus. Et jääksid meelde, peaks su stiilis olema ka midagi omapärast ja unikaalset. 80 protsenti sinu stiilist peaks olema klassikaline ja 20 protsenti midagi sellist, mis kirjeldaks, kes sa oled. 

4. Riietu vastavalt soovitud tööle

Uuri välja, milline keskkond su ihaldatud töökohal valitseb. Kui koht on tuntud vaba stiili poolest, siis oma hallis pükskostüümis võid jääda märkamatuks.

5. Mugavad kingad

Ära koperda intervjuule kohale liiga kõrgete kontsadega. Eelista pigem madalaid kingi, milles on mugav kõndida.