Reklaam sulgub sekundi pärast

ON AEG SOETADA ENDALE selle suve trendikaim moeaksessuaar

Sel suvel võid sa rahumeeli oma rahakoti sahtlisse tolmu koguma heita, kuna comeback'i on teinud 80ndatel ja 90ndatel palavalt armastatud kõhukotid.

Paljud meist kindlasti mäletavad veel neid kaugeid aegu, mil suved olid soojad, muusikat sai kuulatud kassetilintidelt, MTV edetabelite tipus tegi ilma Roxette'i "Joyride", peole minnes sai selga tõmmatud lühikesed retuusid ja lilleline minikleit ning kodust ei lahkutud iial ilma kõhukotita. 

Trendidel on tavaks tulla ringiga tagasi ning nüüd on aeg taas jõudnud kõhukottideni. Kui esmamõttena võib nii mõnelegi meist näida idee kõhukotti kanda pisut liiga lapsik, siis tegelikult ei ole see sugugi nii. Paljud stiilsed kuulsused nagu näiteks Kendall ja Kyle Jenner, Beyonce, Cara Delevingne ning kodumaine stiiliikoon Helene Vetik armastavad sageli kanda just kõhukotti. Samuti võime näha maailma moelavade kõige mõjuvõimsamate moeloojate suvekollektsioonides neidsamu kaugete aegade moepärle. Võib öelda, et Gucci, Moschino, Marc Jacobs ja Balenciaga on nimed, kes on selle trendi taas massimoodi toonud. 

Lisaks sellele, et kõhukotid on hetkel moes, leidub aga teisigi põhjuseid, miks neid kanda. Nad on äärmiselt mugavad ja praktilised, neid on hea võtta kaasa reisidele, randa, festivalidele ja pidudele. Suvisel ajal on üks stiilne kõhukott lihtsalt asendamatu moeaksessuaar.

Loomulikult iga aksessuaari puhul saab määravaks disain ning ka kõhukotti valides on oluline otsustada just kõige ägedama eksemplari kasuks. Viimastel hooaegadel ning ka just suvel on moes littermaterjal - kõik, mis sätendab ja särab, on nüüd eriti in

Seetõttu otsustas Buduaar ka enda lugejatele midagi eriti trendikat ja pilkupüüdvat pakkuda ning on paisanud müüki viie erineva disainiga litterkõhukotid. 

Kottide hinnad on erinevad, kahe taskuga kott on kallim kui ühe taskuga. Lisaks kehtib ka püsitellijasoodustus. 

Selle suve kõige nostalgilisemat, ent ühtaegu trendikamat kotti saad tellida endale SIIT.

Vaata galeriist, milline valik kõhukotte on Buduaaris müügil.

 

 

[gallery ids="2050671,2050672,2050674,2050676,2050678"]