Kohevad ja paksud pontsikud on vahel just see, mida hing ihaldab. Lihtne valmistada, koostisosi on üksnes neli ning lisandite osas saab oma fantaasia lendu lasta. Blogija Kristiina Lauri jagab imemaitsvat sõrnikute retsepti ning innustab katsetama. Sõrnikud sobivad ideaalselt nii nädalalõpu hommikusse kui ka kiireks lõunaks või miks mitte vahepalaks just sellel hetkel, mil nälg näpistama kipub. Vaja läheb: 3 pakki vanilje RICOTTA kohupiima 3 muna 100 g (täistera) nisujahu 3–5 tilka vaniljeekstrakti või vanillisuhkrut Tee nii: Sega kausis kohupiim, jahu ning munad enam-vähem ühtlaseks massiks. Lisa vajadusel endale meelepärane magusaine (mesi, steevia) ja sega edasi. Proovi ka! Lase mehel, sõbrannal, õel ka proovida… Kui on okei ja tunned mõnusat vaniljemaitset, on segu valmis, vastasel juhul lisa vanilje ekstrakti. Aseta pann pliidile ning viska sinna tükk võid. Tõsta supilusikaga segu pannile ja vormi ühtlased plönnid. Küpseta üheltpoolt kuldpruuniks ning seejärel keera pannilabidaga teistpidi. Serveeri soovipärase lisandiga. Lisandid: maasika toormoos õuna (toor)moos mustikad Kreeka jogurt
huuled — FOTO: 123RF.COM Ilu ja mood JUMESTUSKUNSTNIKE SALANIPP: sellega saad koheselt suuremad huuled
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?