Reklaam sulgub sekundi pärast

“TA NUUSUTAS MU ALUSPÜKSE ja üritas võõra mehe lõhna tunda!”

"Olen oma mehega koos olnud 2 aastat. Ta on väga armukade ja tugeva omanditundega inimene. Alguses oli see täitsa armas, kui ta mulle koguaeg helistas ja küsis, kus ning kellega ma koos olen ning tahtis täit ülevaadet minu tegemistest saada. Mõtlesin, et ju ta siis armastab mind nii väga. Viimasel ajal on see aga vaikselt üle viskama hakanud ja plaanin lähitulevikus ta maha jätta - ma lihtsalt ei suuda enam nii armukadeda mehega koos elada. 

Kõik sai alguse sellisest väikesest armukadedusest ja hoolitsemisest ning ma tundsin ennast meelitatuna, et mees mind nii väga armastab ja koguaeg mu tegemiste vastu nii suurt huvi üles näitab. 

Ühel hetkel palus ta mul aga lõpetada avalikes kohtades kleitide kandmise. Ta ütles, et ta ei taha, et teised mehed mind sellise pilguga vaataksid ning kui naine kannab seelikuid või kleite, annab ta meestele märku, et tahab neilt seksi saada. Ma olin küll natukene hämmastunud tema palvest, kuid kuna suhe oli alles nii värske, ei tahtnud ma tüli üles kiskuda ja tulin mehe soovile vastu. 

Seejärel hakkas ta pealt kuulama minu kõnesid. Kui ma kellegagi rääkisin, hingas ta mulle kuklasse ning nuhkis, kellega ma räägin. Ma ei tohtinud enam oma vallaliste sõbrannadega väljas käia, sest nad on litsid ja nende seltskond ei mõju mulle hästi. See polnud aga veel kõik. Peale seda kui me kokku kolisime, läks asi veelgi hullemaks. Näiteks ei tohtinud ma enam meiki kanda, sest muidu näen liiga ilus välja ning võõrad mehed tahavad mind kohe voodisse tirida. 

Ka ei tohtinud ma kaalust alla võtta, mul ei võinud enam hobisid olla ning töölt pidin otse koju tulema. Ka leidis ta, et üleüldse võiksin ma töölt ära tulla ja koduseks hakata, sest ma veedan temast liiga kaua aega eemal. Viimaseks piisaks karikasse oli aga see, kui ma paar päeva tagasi ta enda aluspesu nuusutamast leidsin. Mees väitis, et olin töölt 10 minutit hilljem koju tulnud, ilmselgelt käisin teda petmas ning ta üritas mu pesu nuusutamisega võõra mehe lõhna tunda. Lisaks tunnistas ta, et on seda ka varem teinud. 

Ma ei suuda enam nii armukadega mehega koos elada ja tunnen, kuidas ta on mind vaikselt hullumise äärele ajanud. Hakkasin endale nüüd üürikorterit otsima ning kohe kui olen leidnud sobiva, jätan ta maha. Las otsib endale uue ohvri, kelle pesu nuuskimas käia."

 

Buduaarile Maie (nimi muudetud)