BUDUAARI GURMEEKOOL tuleb varasuviste roogadega! Võida osalus!

Tagasi artikli juurde

5 kommentaari

  • AnneliS

    AnneliS

    Kalkuniliha saab kasutada sealiha asemel - kellele meeldib just viimane, saab selle asendusega väga maitsva roa. Olen lisanud praetud kalkuniliha tükkidele sibulat, küüslauku, riivitud porgandit, maitseained ja toidu üle valanud koore ja juustu seguga. Kotlettide valmistamisel sama lugu: sea- ja veisehakkliha olen asendanud Rannarootsi kalkuni hakklihaga. Minu arust saavad kotletid veel rohkemgi mahlasemad. Sealiha asendamise kalkunilihaga kuulsin oma hea sõbrannalt, Kailt :) ja teen nüüd seda kogu aeg. Pere on ka rahul.
  • moya

    moya

    skyri olen kasutanud birshermüsli tegemisel, kalkuniliha hakkliha meeldib, teen kotlette lastele.
  • Merit75

    Merit75

    Valmistan aeg-ajalt kalkunipilaffi või -pada, eriline lemmik on marineeritud kalkuniliha. Skyr'iga olen valmistanud maitsvat sidrunijäätist.
  • MerkaMersu555
  • Eili Menšikov

    Eili Menšikov

    Tere. Kalkuniliha, nii rinna- kui ka kintsuliha on minu kodusel toidulaual suhteliselt harv nähtus sest millegipärast perekonnale väga selle liha kanalihast veidi intensiivsem maitse ei meeldi. Võimalik, et ma pole ka õigesti või kavalalt osanud seda maitsestada. Minule isiklikult meeldib kalkuniliha aga küll. Olen valmistanud kalkunipada, milles on kintsulihatükid juurviljadega. Hakitud kintsulihast ja kodujuustust kotlette. Peamiselt lihtsalt kasutanud vahelduseks.
    Skyr'iga on sama lugu. Kindlasti olen ma teda alahinnanud ja seepärast söön seda rasvavaba varianti vahest vaid õhtul kui näksimise isu peale tuleb....nö talje hoidmiseks sest olen kuulnud tema suurest valgukogusest ja madalast kaloraažist.

Lisa kommentaar

Palun järgige portaali kasutustingimusi. Sobimatud kommentaarid kustutatakse ning autoril keelatakse edasised kommentaarid!