Reklaam sulgub sekundi pärast

„Appassionante“ sulatab jää õues ja hinges!

Kas tunned, et oled justkui millegi hea ootel, mis kohe-kohe peaks juhtuma? Kui see pole lihtsalt ootus, et kevad saabuks vaid vajaksid võimsamat elamust, mis sulataks ka hinges talvise jää, siis tule kuulama ja kaema neid kolme itaalia võrratut lauljat, kes nimetavad end grupiks „Appassionante“.

Kas tunned, et oled justkui millegi hea ootel, mis kohe-kohe peaks juhtuma?  Kui see pole lihtsalt ootus, et kevad saabuks vaid vajaksid võimsamat elamust, mis sulataks ka hinges jää, siis tule kuulama ja kaema itaalia võrratuid lauljaid, kes nimetavad end grupiks „Appassionante“.

Kolm noort itaallannat- STEFANIA, MARA, GIORGIA tulevad 28. märtsil Eestisse Estonia kontserdisaali vahemere elustiili looma ja oma andekust ja kirglikkust jagama.

Trio nimega Appassionante on ambitsioonikas, muusikaliselt laiahaardeline projekt, kus  klassikalise häälekoolitusega  muusikud ühendavad kahte maailma: traditsioonilise ja kaasaegse.
„Appassionante“  tähendus tõlgituna  on midagi sarnast kui joovastav, soojendav ja nende valitud nimi iseloomustabki suurepäraselt lauljate endi vahemere temperamenti, mis kõneleb nende muusika kaudu. Läbi võimsate häälte, saab tunda ooperile omast energiat ja kirge, mis on saanud uue, värske ja väga atraktiivse väljundi segunedes tänapäevase  popmuusikaga. Need naised  on spontaansed, atraktiivsed ja ülimalt andekad ning nad on uue unikaalse muusikastiili loojad. Stefania, Mara ja Giorgia ei karda välja näidata oma sensuaalsust ei oma muusikas ega oma välimuses. Nad on öelnud, et erootika ja muusika on kaks väga kirglikku suhtlemisvormi ning üheskoos moodustavad need väga tugeva keele.

Kõik kolm naist on varasemalt esinenud ooperilaujatena, muusikalides ja ka sooloprojektides.  Nende  ühine kodulinn Rooma, seal pulbitsev ööelu ja energia on neid võlunud ning liitnud nii, et on sündinud uus võimas tänapäevane muusikaline väljendusviis grupina  „Appassionante“ 

Appassionate tüdrukud on modernsed, elavad ja seksikad see on kindel -ja nende veenva ja selgel viisil esinemist jälgides tundubki, et ooper ja klassikaline muusika on erakordselt kaasaegne.

Krista Maldur


Loe lisa nende Estonias toimuva kontserdi, rahvusvahelise eduloo ja naiste enesetutvustustest SIIT
Appassionante muusikat kuula aga nende kodulehelt SIIT