Charlene Rennit on kolm korda Ramadaani paastu pidanud

5 kommentaari
Charlene Rennit on kolm korda Ramadaani paastu pidanud

Me kõik armastame hästi süüa ja juua – see on ju üks elu suurimaid naudinguid, leiab modellimõõtu kaunitar Charlene Rennit (27). Ent vahel on hea oma organismile ka puhkust anda ning miks mitte isegi paastumist proovida! Charlene, kes juba mitmendat aastat Abu Dhabis elab ja töötab, on viimased kolm aastat Ramadaani pidanud – Buduaar uuris, kuidas see Charlene figuurile mõjunud on ning mida selline paast endast üldse kujutab.

Me kõik armastame hästi süüa ja juua – see on ju üks elu suurimaid naudinguid, leiab modellimõõtu kaunitar Charlene Rennit (27). Ent vahel on hea oma organismile ka puhkust anda ning miks mitte isegi paastumist proovida! Charlene, kes juba mitmendat aastat Abu Dhabis elab ja töötab, on viimased kolm aastat Ramadaani pidanud – Buduaar uuris, kuidas see Charlene figuurile mõjunud on ning mida selline paast endast üldse kujutab.

Charlene proovis paastumist esimest korda kolm aastat tagasi – tegu oli kuu aega kestva Ramadaaniga. “Tänaseks olen kolm aastat Ramadaani pidanud ning see on ühtlasi ka minu ainus kokkupuude paastumisega. Süüa ja juua võib selle kuu aja jooksul ainult päikeseloojumisest kuni päikesetõusuni. Minu enesetunne oli läbinisti hea – see kogemus paneb sind mõtlema ning tänu tundma kõige eest, mis sul on. Ühtlasi tehakse Ramadaani jooksul palju heategevust, ligimese abistamise tunne on minu jaoks õnnis ja ülev,” tunnistab Charlene.

Küsimuse peale, kui palju Charlene Ramadaani ajal alla võttis, vastab ta. “Asi ei ole kaalukaotuses, kuigi muidugi mõned kilod võtsin ma ikka alla. See, kui palju keegi Ramadaaniga alla võtab, oleneb sellest, kui tervislikult sa igal õhtul oma paastu murrad,” muigab Charlene. 

Paastumise teemast kõrvale kaldudes uurime, millist toitu Charlene süüa armastab. “Üldiselt on nii, et head sööki ja veini ma endale kunagi ei piira, see on ju üks elu suurimaid naudinguid. Lemmikuid on mul palju – raske on öelda “ei” tigudele ja austritele, heale lihale ning juustudele. Seda kõike rohke punase veiniga,” ei tee Charlene oma veinilembusest mingit saladust.

Karin Karu