Kaia Triisa firmaroog: pasta ja sinikarbid valge veini kastmes

„Kui ma üksi olen, siis teen midagi kiiret ja midagi sellist, mida mu väike neiu ka sööb. Kui aga sõbrad külla tulevad, siis saab alati miskit head vaaritatud. Mulle lihtsalt meeldib süüa teha,” tunnistab meigikunstnik Kaia Triisa Buduaarile.

„Kui ma üksi olen, siis teen midagi kiiret ja midagi sellist, mida mu väike neiu ka sööb. Kui aga sõbrad külla tulevad, siis saab alati miskit head vaaritatud. Mulle lihtsalt meeldib süüa teha,” tunnistab meigikunstnik Kaia Triisa Buduaarile.

„Pasta puhul on see, et kunagi ei tule täpselt ühtemoodi, sest ma teen pastat nendest asjadest, mis antud hetkel kodus olemas on. Selle sinikarbi retsepti sain sõbranna käest ja panin väikese enda touchi juurde,” jutustab kaunitar.

Kergema eine puhul valmistab meikar kas kanasoja magushapus kastmes, ahjulõhet või muud mõnusat! „Väiksele neiule keedan karulit ja juurvilju, sest ise ma neid ei söö!”

Mõni hea salat, näiteks basiiliku-tomati mozzarella salat, on samuti näitsikule meeltmööda!

Leemet Prits

Buduaar.ee Tegevtoimetaja