Reklaam sulgub sekundi pärast

Muusika muudab veini maitset

Värskest Ediburghi ülikooli psühholoogide uuringust selgus, et muusika võib mõjutada veini joomisel saadavaid maitseelamusi.

Värskest Ediburghi ülikooli psühholoogide uuringust selgus, et muusika võib mõjutada veini joomisel saadavaid maitseelamusi.

Šoti teadlaste kinnitusel sobib rokkmuusika, näiteks Jimi Hendrixi looming, hästi kokku Cabernet Sauvignoniga, sest paneb selle väidetavalt maitsema 60 protsenti tugevamalt, rikkalikumalt ja intensiivsemalt, vahendab Linnaleht.

Ooperisõbrad peaksid aga eelistama Rhone’i oru Syrah-marju.

Psühholoogid järeldasid, et eri muusikastiilid stimuleerivad aju eri osi, mõjutades omakorda maitseelamusi.

/Buduaar.ee/