Reklaam sulgub sekundi pärast

1 ASI, MIS MÕJUB SUHTELE hullemini kui petmine

Oma kallimale truuduse murdmine lööb jalad alt ka kõige tugevamalt suhtelt, sest usaldust on murtud ning seda tagasi võita on raske, kui mitte võimatu. Ent on olemas veel mitmeid teisigi nüansse, mis võivad suhtele isegi laastavamalt mõjuda, kui petmine.  


Oma kallimale truuduse murdmine lööb jalad alt ka kõige tugevamalt suhtelt, sest usaldust on murtud ning seda tagasi võita on raske, kui mitte võimatu. Ent on olemas veel mitmeid teisigi nüansse, mis võivad suhtele isegi laastavamalt mõjuda kui petmine.  

Petmisest veelgi hullem on oma partnerile valetamine ja kui seda tuleb ette korduvalt, kannatab suhe pikas perspektiivis niivõrd tõsiselt, et ühel hetkel ei ole seda enam võimalik päästa.

Psühholoogide sõnul laastab valetamine suhet rohkem kui petmine, sest ühel juhul on tegu füüsilise aktiga, ent teine hõlmab endas nii füüsilist kui ka emotsionaalset tegevust - valetades otsustab üks osapool oma kallimale tõtt mitte rääkida ning varjab saladust edasi. Järjepidev valetamine lõhub usaldust ja kui vale välja tuleb, kannatab suhe, sest usaldusel lüüakse jalad alt.

Sa soovid, et sinu kallim oleks sinu vastu aus ning on loomulik, et ka tema ootab sinult sama.

Allikas: askmen