Kas ka sina hoiad sidruneid kausi sees laual? Ja viskad tihtipeale halvaks läinud puuvilju minema? Sellisel juhul on allpool toodud jutt mõeldud just sulle. Ära muretse, sa ei ole ainus, kes sedasi teeb. Õnneks pani Huffington Post kirja lahenduse sidruniprobleemile. Sidrunitest ei pea otse loomulikult loobuma, sest need annavad toidule suurepärase värskuse. Olgu siis tegu sidrunikastme või kalaroaga - sidrunimahl annab söögile mõnu hapuka maitse. Sidrunite säilitamiseks pole aga köögilaud just kõige õigem koht, vaid kõnealust puuvilja peaks säilitama suletud kilekotiga külmkapis. Kui säilitad sidruneid sellisel viisil, säilivad need neli korda kauem kui muidu. Puuviljakorvis võivad sidrunid juba nädalaga halvaks minna, kuid suletud kilekotis püsivad need värskena ligi kuu aega. Pööra tähelepanu asjaolule, et kilekott oleks tõepoolest suletud. Ja seejärel - mis muud kui planeerima maitsvaid sidruniküpsetisi ja teisi toite.
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?