Reklaam sulgub sekundi pärast

3 MÄRKI, et sa peaksid kaalust alla võtma

Igal inimesel on oma niiöelda õnnelik kehakaal, milles ta end hästi tunneb ning ka peegelpilt tekitab positiivseid emotsioone, kui number just selline ees on. Ülekaal seevastu toob aga kaasa mitmeid negatiivseid asjaolusid ning mõjub halvasti nii enesetundele kui ka tervisele.


Igal inimesel on oma nii-öelda õnnelik kehakaal, milles ta end hästi tunneb ning ka peegelpilt tekitab positiivseid emotsioone, kui number just selline ees on. Ülekaal seevastu toob kaasa mitmeid negatiivseid asjaolusid ning mõjub halvasti nii enesetundele kui ka tervisele.

Kui sa tajud, et sinu kehakaal võib olla tõusnud rohkem kui võiks, siis haara härjal sarvist kohe.

Allpool on välja toodud kolm märki, mis viitavad sellele, et viimane aeg on end käsile võtta ning eluviis tervislikumaks muuta:

1. Riided on hakanud väikseks jääma

Kui lemmikud teksased enam jalga ei lähe, siis on aeg menüüs muudatused sisse viia, mitte endale uued number suuremad teksad osta.

2. Sa ei tunne ennast peeglist vaadates hästi

Sa ei taha enam üldse peegli ees seista, sest tead juba, et vaatepilt pole just kõige kaunim. Ära lükka edasi vältimatut, vaata tõele näkku ja asu tegutsema.

3. Sul on vähem energiat 

Sa ei jaksa joosta, raskeid asju tassida ning tunned, et võhma on väheks jäänud. Kui sind kutsutakse sportlikule üritusele, teed kõik, et ennast sellest välja vingerdada.