Reklaam sulgub sekundi pärast

4 TÄHTKUJU, KELLELE ei murta mitte kunagi truudust

Kellelegi meist ei meeldi petmine ja haigetsaamine. Oma rolli mängib siinkohal aga ka sodiaagimärk, sest on olemas neli tähtkuju, kelle partner ei soovi teda mitte iialgi petta. Soovi siis endale õnne, kui oled üks allpool toodud õnnelikest.

Sõnn

Sõnn inspireerib inimesi truu olema. Sa pühendud oma perele ja sõpradele niivõrd suure entusiasmiga, et ka nemad soovivad sulle samaga vastata. See on sõnni jaoks väga oluliseks teadmiseks, sest tema peamisteks muredeks on usaldus ja ausus.

Kaksikud

Kaksikuid on väga kerge armastada. Sa suudad tekitada kõigis tunde, et oled just see, kes nende elust puudu on ja keda nad vajavad. Kui Kaksikute esindaja lahkub ruumist, võib ta olla kindel, et kõik mõtlevad tema peale. 

Lõvi

Kuigi Lõvi salaja muretseb, mida teised temast mõtlevad, on ta siiski suurepärane inimene. Sa oled isikupärane, helde, võtad inimesi sellisena, nagu nad on - miks keegi sind armastama ei peaks? Mõndade inimeste jaoks oledki sa nii võrratu, nagu loodad seda olevat.

Skorpion

Kes julgeks või tahaks Skorpionit petta? Skorpioni romantilisus ja seksuaalne kirg on legendaarsed. Skorpion on mõistatus, mida igaüks lahendada soovib. Ning olgem ausad - Skorpion on vihasena väga hirmuäratav. 

 

allikas: yourtango