Reklaam sulgub sekundi pärast

EBAÕNNESTUNUD BOTOXI pidu lõppes naise jaoks õõvastaval kombel

Huultesse täitesüstide tegemine pole enam ammugi midagi uut, kuid paraku suhtutakse sellesse vahel liiga kergekäeliselt. Inglanna Rachel Knappier lasi nii-öelda botoxi-peol oma huultesse täitesüste teha, kuid ei kontrollinud, kas teenuse pakkuja on üldse professionaal. Tulemuseks oli katastroof.

Esmalt nautis 29-aastane Rachel peol kokteile ning seejärel otsustas, et miks mitte lasta huuli suurendada. Naine ostis enam kui 350 euro eest täidist ning hiljem koju jõudes muutus tema enesetunne kehvaks ning peeglisse vaadates taipas ta, et huulte suurendamine oli viga. Racheli ülahuul oli massiivseks paisunud ning tundus, et paisub veelgi.

Rachel helistas teenusepakkujale, kes soovitas jääd peale panna.

Et olukord oli muutunud hirmutavaks, läks Rachel haiglasse, kus suudeti tema ülahuul päästa  arstid süstisid huulde ainet, mis lahustas ära huuli paiste ajanud vedeliku. Kuigi Racheli huuled võtsid endise kuju juba 72 tunni möödudes, tundis ta end järgnevad seitse päeva äärmiselt kehvasti ning tunnistab nüüd, et ei kasuta enam mitte kunagi iluprotseduure pakkuvaid teenuseid ilma eelneva taustakontrollita.

 

Allikas: bbc news