Reklaam sulgub sekundi pärast

EDUKA DIEEDIPIDAJA 3 saladust: kohe kõhupekk põlema

Kui eesmärgiks on kaalust alla võtta, siis tuleb eelkõige vaadata üle oma toitumine ning viia sisse vajalikud muudatused - välja tuleb jätta kõikvõimalikud maiustused, ebatervislikud soolased snäkid ning muud tühje kaloreid sisaldavad toidud. Keha vajab täisväärtuslikku toitu ja kõht peab alati kenasti täis saama - vaid nii on võimalik edukalt kaalust alla võtta.

Kui eesmärgiks on kaalust alla võtta, siis tuleb eelkõige vaadata üle oma toitumine ning viia sisse vajalikud muudatused - välja tuleb jätta kõikvõimalikud maiustused, ebatervislikud soolased snäkid ning muud tühje kaloreid sisaldavad toidud. Keha vajab täisväärtuslikku toitu ja kõht peab alati kenasti täis saama, sest vaid nii on võimalik edukalt kaalust alla võtta.

Allpool on välja toodud eduka kaalulangetaja kolm salanippi, mis toimivad alati:

1. Vesi

Vaheta kõik mahlad, alkohol ja muud joogid tavalise puhta vee vastu välja ning tarbi vett kaks liitrit päevas. Vajadusel ka rohkem.

2. Kiudained

Lülita oma menüüsse köögiviljad ja kaunviljad ning tarbi neid ohtralt. Köögiviljad täidavad kõhtu, varustavad organismi vitamiinide ja mineraalainetega ning korrastavad seedimist, kuid sisaldavad vähe kaloreid.

3. Valk

Tarbi päevas 70-90 grammi valku. Valk hoiab kõhu kauem täis ning erinevalt suhkrurikkast toidust soodustab valk kaalust allavõtmist, rasvapõletust ning lihaste arengut.

Allikas: Health