Reklaam sulgub sekundi pärast

GETTER JAANI paljastas kurvastava tõe oma elust

Armastatud lauljatar Getter Jaani (25) on suureks kasvanud avalikkuse terava pilgu all ning pealtnäha tundub kõik selle imekauni noore naise elus justkui täiuslik olevat. Tegelikkuses on ka Getteri elus olnud aegu, kus ta ei ole iseeendaga õnnelik olnud, vahendab Kroonika.


Armastatud lauljatar Getter Jaani (25) on suureks kasvanud avalikkuse terava pilgu all ning pealtnäha tundub kõik selle imekauni noore naise elus justkui täiuslik olevat. Tegelikkuses on ka Getteri elus olnud aegu, kus ta ei ole iseeendaga õnnelik olnud, vahendab Kroonika.

Muusiku elus on väga oluline leida endale just see žanr, mis sobib kokku inimese loomusega. Getter tõdeb, et tema elus oli periood, kus ta oli enda jaoks kadunud. Tal tuli küll uusi lugusid välja, mis olid head, aga ta ise ei nautinud neid enam ning lõpuks kadus ka enesearmastus.

Getter tundis, et ta on liiga pikalt ühe koha peal olnud ja tõdeb, et ta isegi ei teadnud, mida ta täpselt teha tahab. Muusika, mida ta lõi, ei tundunud enam see õige.

Oma südames Getter aga teadis, et muusikast ta loobuda ei taha - kuus aastat oli tema muusika täpselt üks ja sama ning kõik hakkas paremuse poole liikuma siis, kui Getteri looming värskenduskuuri läbis.

Täna tunneb Getter, et ta on vaikselt hakanud taas edasi liikuma ja seda just selles õiges suunas.

Loe lähemalt ajakirjast Kroonika.