Reklaam sulgub sekundi pärast

HÄMMASTAV DIEET: kiirtoidusõltlane võttis 67 kilogrammi alla

Claudia Whitman on 24-aastane noor naine, kes veel aasta aega tagasi kaalus 139 kilogrammi ning arstide sõnul oli olukord niivõrd hull, et tema põlved ei pidanud enam vastu. Lisaks ohustas naist viljatuks jäämine ning mitmed teised terviseprobleemid, mis on seotud rasvumisega.

Claudia oli pikka aega kiirtoidust lausa sõltuvuses ning võis ilma väiksemagi probleemita korraga ära süüa kaks hiiglaslikku pitsat, kuigi oma emale valetas naine, et sööb ühe täna ja teise jätab järgmiseks päevaks. Sõltuvus aga ei lubanud midagi alles jätta.

Kartulikrõpse sõi Claudia korraga kaks või isegi kolm pakki ja kui need kodus otsa said, läks ta poodi uute järele. Ka šokolaad ja muu magus meeldis naisele väga - koju jõudes pani ta selga mugavad ööriided ning veetis aega voodis olles ja samal ajal meeletutes kogustes kiirtoitu süües. Kõik õhtud möödusid naisel just sellisel moel.

Kui aga arstid naisele selgeks tegid, et tema põlved vajavad varsti proteese ning tema tervis ei pea enam vastu, siis tundis Claudia, et ta on valmis ennast muutma. Päeva pealt jättis Claudia ära kõik, mis varem oli tema jaoks igapäevane - ei mingit pitsat, krõpse ega magusat.

Ühe aastaga kaotas Claudia 58,5 kilogrammi ning läks 139 kilogrammi pealt 80,5 kilogrammi peale. Seda kõike tänu tervislikule toidule. Lisaks hakkas ta tantsimas käima ning ütleb nüüd, et elu pole kunagi nii lõbus ja hea olnud. Varem ta häbenes oma keha, kuid nüüd ta armastab ennast.

Claudia dieediks oli kiirtoidust loobumine ja see toimis hämmastavalt tõhusalt.

Ainsaks miinuseks peab Claudia meeletutes kogustes uute riiete ostmist, mille peale on kulunud üsnagi palju raha.