Reklaam sulgub sekundi pärast

HING FEKELI ÕPETUS, kuidas emad oma lapsi ise tervendada saavad

Sensitiivsete võimetega Cerli Sarve, keda tuntakse ka nime all Hing Fekeli, sõnul on lapsed ja emad omavahel väga tugevalt seotud  nii emotsionaalselt kui energeetiliselt. Kui laps kasvab emaüsas 9 kuud, on see nii tugev side, mida ei võta mitte kunagi elus ära. Seetõttu saavad kõik emad oma lapsi ka ise tervendada. 

"Ema energia tervendab last. Kui sa lubad ja soovid olla tervendaja oma lapsele mõttes, siis juba see toimib. Igasugune hool, hoolitsus ja armastus tervendab. Kui vanasti laps haigeks jäi, siis oligi ju ema see, kes last tervendas, vaid äärmistel juhtudel toodi kohale arst. Samuti tervendab ema last füüsiliselt ning aitab teda ka vaimselt kaitsta  soovib talle head ja mõtleb, et ta saab hakkama.

Kui me kogu aeg mõtleme, et ma ei tea kas mu laps saab hakkama ja tal on nii raske, siis paneme lapsele kaasa mure ja see on talle energeetiliselt väga koormav. Kõik emad saaksid oma lapsi aidata nii, et nad usuvad lastesse ja annavad selle jõu, et nad on kaitstud. Headel sõnadel on väga suur jõud ja vägi. Lapsel on alati hea kuulda, et ema usub temasse ning mina soovitan alati lapsele rääkida, kuidas sa teda kaitsed ja tervendad," rääkis Cerli. 

Ta jätkas: "Ka teaduslikult on tõestatud, et kui laps kasvab emaga kontaktis, on ta palju tugevam ja tervem. Ka enneaegsed lapsed vajavad väga palju ema rinna peal olemist. Ema füüsiline lähedus ja soojus on lapsele imeravim. Paljud lapsed jäävad alateadvuslikult haigeks just sellepärast, et siis nad saavad hoolt ja tähelepanu. Emad on seega lastele väga suured tervendajad  nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Me oleme neile ka õpetajad, aga peaksime teadvustama, et samaaegselt me ka tervendame oma lapsi. 

Nii palju kui sina soovid endast oma lapsele anda, nii terve on ka sinu laps. Ta on suurena palju enesekindlam ja julgem enda eest seisma, ta teab, mida elult tahab ja on valmis elu nautima. Kui sul aga pole olnud seda kindlust ja ema tuge, oled otsekui väike kõrreke tuulisel heinamaal."