Reklaam sulgub sekundi pärast

Hullumeelsed kingad modellide jalas

Nina Ricci 2009-2010 sügistalvisel show'l valitses ärevus - noor ja andekas disainer Olivier Theyskens on alati publikut üllatada suutnud. Seekordset kollektsiooni nähes jäid eelkõige lahti modellide suud - kingad, mida nad jalga pidid panema, ei olnud just tavaliste killast.

Nina Ricci 2009.-2010. aasta sügistalvisel show'l valitses ärevus - noor ja andekas disainer Olivier Theyskens on alati publikut üllatada suutnud. Seekordset kollektsiooni nähes jäid eelkõige lahti just modellide suud - kingad, mida nad kandma pidid, ei olnud just tavaliste killast.

Nimelt disainis Olivier tervelt 28 sentimeetrit kõrged kingad, mille kontsad maad ei puuduta ning millel pole ka täistalda. Geniaalsed kingad näivad kõndimiseks üsna võimatud olevat.

Siiski möödus show rahulikult ning pikali ei prantsatanud ükski modell. Lava taga küsiti ka nende kommentaari show kohta. "Mind tegi kollektsioon hingetuks. Ta on üks mu lemmikdisaineritest ning mul on siiralt kahju, et ta Ricci'st pea lahkub," seletas Tanya Dzhiahileva. "Ma lihtsalt seisan siin praegu ja keeldun riideid seljast võtmast," lisas ta. Kingade kohta ütles modell Lily Donaldson, et nendes kingades käimist harjutasid nad korralikult, kuid see polnud midagi üüratult rasket. "Kui kingad jalast ära pidi võtma, tundsin end automaatselt väga lühikesena!" nentis 178 sentimeetrit pikk Lily.

Neid eriskummalisi kingi saate näha all galeriis.



/Liisa Ennuste/

[gallery ids="1890683,1890688,1890695,1890701,1890708"]