Reklaam sulgub sekundi pärast

INNA SÖÖT: OTSI ÜLES oma sisemine Nuki

Ma olen 30-aastane Naine, täpselt nagu Sinagi. Täna, kui Sa mu kolumni loed, on kohe kohe algamas Suvi. Oii, ma arvan, et nii Mina kui ka Sina on Suve väga, väga oodanud. Tead, kui meie Armsal Eestimaal Päike ennast taevalaotuses ilmutama hakkab ja ilmad natukenegi soojemaks lähevad, on kuidagi nii palju kergem olla. Minul vähemalt küll. Süda rõõmustab, kohe täitsa päriselt.


Ma olen 30-aastane Naine, täpselt nagu Sinagi. Täna, kui Sa mu kolumni loed, on kohe-kohe algamas Suvi. Oii, ma arvan, et nii Mina kui ka Sina oled Suve väga-väga oodanud. Tead, kui meie Armsal Eestimaal Päike ennast taevalaotuses ilmutama hakkab ja ilmad natukenegi soojemaks lähevad, on kuidagi nii palju kergem olla. Minul vähemalt küll. Süda rõõmustab, kohe täitsa päriselt.

Ma kirjutan seda lugu, mida Sina loed praegu, 4. aprillil Raekoja platsil ja ma olen väga Õnnelik. Enne kui ma Raekoja platsile jõudsin, käisin ma Olde Hansas. Mu armas Armeenlannast Ema töötab seal kokana. Ma olin varem ka seal käinud, aga tõtt-öelda ei arvanud ma varasemalt sellest kohast mitte midagi, aga täna…ohooo…täna, kui ma siia tulin, siis ma oleksin siin nagu esimest korda. Ei, ma ei tee sellele kohale reklaami, vaid ma räägin sellest, mida mina näen ja kogen siin olles enda Südamega. Esiteks, teenindus on viimase peal, aitäh, armas Berit, ja teiseks...enda Ema Südamega tehtud toit…sõnu vist polegi vaja.

Mis teeb selle koha eriliseks? See, et Sa satud 2016. aastal täiesti teise Maailma.

Ma vaatan neid Teenindajaid ja väljas olevaid Mandlimüüjaid, kes on riietunud keskaegsetesse rõivastesse, ja mõtlen endamisi, et Sa pead ikka päris “hull” olema, et sellises töökohas niimoodi rolli sulanduda... Ja “hullu” all ei mõtle ma mitte midagi negatiivset, vaid pigem seda, et vauu, see on nii ÄGE. Need Inimesed on nii Ägedad, sest tegelikult nad ju mängivad, aga selleks, et oma Elus mängida, pead Sa väga kontaktis olema Enda sees oleva Sisemise Lapsega. Kas Sa tajud teda enda sees? Kas Sa näed teda? On Sul ehk talle nimigi pandud? Minul on. Ma nimetan teda Väikseks Nukiks ja mis iganes hetkel, kus ma tunnen, et olen segaduses, kuhu või mismoodi edasi liikuma peaks või mida tegema, siis ma küsin enda käest, et aga mida Nuki teeks? Tead, kui Sul on raske enda seest seda Sisemist Last üles leida, siis proovi niipidi. Kui Sul on endal lapsed, siis jälgi neid mõnda aega, vaatle neid...lihtsalt niisama hinnanguid andmata. Või kui endal lapsi veel pole, siis mine mõnele mänguväljakule...vaata, kuidas need väikesed Mõnglid omavahel suhtlevad…vaata, kuidas nad mängivad…

Armas, Elu on tegelikult väga lihtne, kui elad enda Südame ja Tõe järgi. Teed seda, mida Südamest Armastad, lävid nendega, kes toetavad Su Olemist ja Olemust, jagad kooselu Partneriga, kellega saad olla Sina ise, olles täielikult Vaba.

Lubad endal olla, nii nagu oled igal ajahetkel, uskudes, et kõik see, mis praegu Sinu Elus toimub, on Sinu enda kasvamiseks vajalik.

Ma väga loodan, et saabuv Suvi saab olema Sinu Elus kõige Mängulisem Suvi. Luba endal puhata, lihtsalt. Luba end paitada Päikesel, hellita end meie karges Merevees ja Naudi Eestimaa Imelist Metsa. Naudi hetki Perekonnaga. Armasta ja ole ise Armastus.

Me, Naised, oleme Imelised Olendid. Kui mõistame üks hetk, kui Vägevad Loojad me oleme, sellest hetkest muutub kogu Meie Ümbritsev Maailm. Me oleme Jumalannad, kes Loovad Maailma Ilu. Me oleme Jumalannad, kelle läbi Sünnib uus Elu. Armas, kas Sa ise ka mõistad, KUI VÄGEV Sa tegelikult oled?

Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi, Mängi...

USALDA, USALDA, USALDA, USALDA, USALDA, USALDA, USALDA, USALDA, USALDA… Elu

Mina Usun, et ainult Armastus päästab Maailma.

Äkki Usud Sina ka…?

Kallistuste ja Paidega 

Innalt Buduaarile

Oled Hoitud.

Link Inna blogile ja üritustele on siin.

Foto Innast praegu ja lapsepõlves: