Reklaam sulgub sekundi pärast

JESPER PARVE AVALIKUSTAS, mis on Eesti naiste kõige suurem puudus

Jesper Parve näol on kahtlemata tegu hunt Kriimsilmaga, kellel on üheksa ametit. Lisaks sellele, et Jesperi näol on tegu endise profikorvpalluriga, naudib ta ka laias maailmas ringi rändamist, "Mida mehed tegelikult tahavad" vestlusõhtute juhtimist, blogi pidamist, raamatute kirjutamist, söögi valmistamist ning kõige selle kõrvalt jõuab mees ka naist, kahte last ja koera kasvatada.

Buduaar küsis Jesperilt, mis on Eesti naiste kõige positiivsem külg, mis teeb ühest naisest jumalanna ja kas mehe meelest on kõik Eesti naised jumalannad?

Mis on sinu arvates Eesti naiste kõige suurem puudus?
Ma arvan, see mure pole ainult Eesti naistel, vaid on levinud üle maailma. Mul hea sõber Margus Vaher ütleb meie vestlusõhtul "Mida mehed tegelikult tahavad" selle kohta hästi: "Naised arvavad, et mehed tahavad elus iga nurga alt täiuslikku ja voodis pornohäälitsusi tegevat bimbot." Ei, me mehed kindlasti seda ei taha! Naine peab olema päris, ja ka julgema olla päris ning laskma sellel metsikul naisel endast välja tulla. Mõned kilod siia-sinna, ja kogu muu selline asi pole üldse tähtis. Kui naine on armas, päris ja metsik on see kõige ägedam. 

Aga Eesti naiste kõige positiivsem külg?
Eestis on lihtsalt nii ägedad ja ilusad naised. Ja nii ongi! 

Kas see vastab tõele, et Eesti naine on vaikne ja tagasihoidlik nii voodis kui väljaspool seda? Või on see pigem müüt?
Pigem käib see müüt Eesti meeste kohta. Ja selle kohta peaks juba küsima juba naiste käest. 

Mis teeb ühest naisest jumalanna?
See kui ta on päris. Ja teadlik. Ja ürgne. Ja metsik.

Kas kõik Eesti naised on jumalannad?
Muidugi. Samamoodi nagu kõik Eesti mehed on jumalad.