Reklaam sulgub sekundi pärast

KOHUTAV KOGEMUS! Enne vahekorra lõppu viskas ta kummi pealt

Kui mehe kohta räägitakse, et ta on jobu ja naiste suhtes hoolimatu, siis varem või hiljem näitab ta oma tõelist palet igaühele. Mäletan, et kui Urmasega tuttavaks sain, siis rääkis üks sõbranna, et Urmas olla käitunud väga hoolimatult ja ebaviisakalt oma lapse emaga. Mina muidugi mõtlesin siis, et suhted on alati vastastikused ja ju see naine siis tegi midagi sellist, et mees vastavalt reageeris, sest minu vastu oli see mees väga õrn, viisakas ja tähelepanelik.

Käisime peaaegu kaks kuud pidevalt lõunatamas, õhtuti kinos ja niisama jalutamas. Kuna mul on laps kodus, siis ei olnud nii kerge leida seda aega, et koos ühist ööd veeta. Siis see aga juhtus. Oli üks laupäeva õhtu, laps oli isaga ja ma sain Urmase külla kutsuda. Kõik oli imeline, tema kokkas meile, vaatasime koos filmi ja üks asi viis teiseni, kuni lõpuks olime teineteise käte vahel voodis. Kirg võttis võimust, aga õnneks siiski taipasin küsida, et kas mehel kondoomi ka rahakotis on. Kuidagi iseenesestmõistetav tundus, et tänapäeval on igal mehel kondoom kotis. Minu üllatuseks ütles ta, et tal pole kondoomi ja üldse, et tema jaoks on see täitsa okei ka ilma kondoomita seksida. Ma olin väga ettevaatlik, sest tundsime siiski teineteist vaid kaks kuud ja ei olnud omavahel püsisuhtes. Olen alati mõelnud, et enne kondoomita seksi tahaksin kindel olla nii iseenda kui oma partneri tervises. Urmas, kes muuseas on neljakümnele lähenev meesterahvas, ütles, et ärgu ma üldse muretsegu, et tal on peale oma naist olnud vaid üks kindel partner ja tema on kindlasti puhas. Ja pealegi ei ole ta kellegagi juba pool aastat seksinud ning kui tal oleks mingi haigus, siis oleks see ammu välja löönud. Eks selline suhtumine keeras minu jaoks natuke tuhinat maha, aga õnneks oli mul endal kodus kondoom sahtlipõhjas. Ulatasin selle Urmasele, kes vaatas kahtleval pilgul ja küsis, et kas ma olen ikka kindel, et seda tahan. Ma ütlesin, et pole nõus muidu seksima ja niisiis läks see kondoom kasutusse. Kõige kirglikuma seksi ajal aga juhtus midagi täiesti ootamatut - mees tõmbas poosi vahetades ühtlasi kiire liigutusega kummi pealt, viskas selle voodi alla ning torkas kiirelt sisse tagasi. See kõik toimus nii ruttu, et ma ei saanud esialgu arugi, mida ta tegi. Hetk hiljem hüppasin ehmatusest püsti ja voodist välja. Ta vaatas mind, nagu ma oleks mingi hull ja küsis, et kas ma pöörasin ära või? Ma küsisin, et miks ta seda tegi, kuigi ta teadis, et mulle on turvaline seks väga oluline. Ja selle asemel, et mingi mõistlik vabandus välja mõelda, hakkas ta vastu vaidlema, et tema ei teinud midagi ja poosi vahetades see lihtsalt hüppas ise pealt ära. Ütles, et ma olen imelik inimene ja teen nii väikesest asjast sellise draama. Täiesti uskumatu jutt nii vana mehe suust! 

Ei hakka siin välja valama neid emotsioone ja seda vaidlust, mis järgnes antud olukorrale veel mitme päeva jooksul. See suhe sai täpselt sellel hetkel läbi ning rohkem ei ole ma temaga suhelnud. Lisaks kõigele piinlesin veel kuu aega, sest peale seda vahekorda võtsin nõuks ka kõik suguhaiguste testid ära teha, et ikka päris kindel olla, et pole millessegi nakatunud. Kuna kohe peale vahekorda ei saa osade suguhaiguste puhul nakatumist kindlalt välja selgitada, siis seda pikem oli minu nn praadimisaeg. Lõpuks sain siiski kõik vastused kätte ja ma pole vist ammu nii õnnelik olnud, kui sain teada, et mul ei ole ühtegi suguhaigust.

Aga selle mehe eest tahaks väga kõiki hoiatada, kuigi avalikult tema nime vist välja öelda ei tohi. Kui mees teab, mis on naisele tähtis, ja ta käitub ikkagi vastupidiselt, siis tasub selline mees kohe elust välja visata, mitte loota, et äkki ta muutub.

Buduaarile Evelylt