Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI PALJU GETTER JAANI ja Ott-Sander Palm omavahel tülitsevad?

Hiljuti startis Karl-Erik Taukari juhtimisel TV3-s uus telesaade "Tunnen sind läbi ja lõhki". Tegu on koguperesaatega, kus mõned juba tuntud seltskonnamängud ja uued mängud on kombineeritud kodumaiseks formaadiks. Lõbus telemäng avab tuntud ja armastatud staaride ning nende elukaaslaste suhet uues valguses. 

Eelmisel nädalal võtsid omavahel mõõtu järgmised paarid: Daniel Levi ja Eleri Viinalass, Mattias Naan ja Kristel Aaslaid ning Getter Jaani ja Ott-Sander Palm. 

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm avaldasid saates, kui palju neil tülisid esineb. „Vaidlusi on meil tegelikult väga palju, aga ma arvan, et need teemad on pigem mitte võib-olla tavalistele inimestele loomupärased. Miks me sellest kaubanduskeskuse uksest välja tulime, mitte teisest? Vot nii tõsine teema ongi!“ kommenteeris Ott-Sander. 

Võitjapaar pääseb finaalvooru, milles vaataja saab tuntud inimestest paaride igapäevaelu kohta teada toredaid fakte. Finaalvooru pääsenud paaril on õigesti vastates võimalik võita raha, mis annetatakse heategevuseks.