Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuivad huuled

Kui su huuled tihti lõhenevad, tuleb loobuda matist huulepulgast. Mitteläikivad huulepulgad sisaldavad vähe hooldavaid õlisid ning rasvu ja palju puudrit, sellepärast kuivatavad need õrna huulenahka veelgi. Aga kuna matid huuled on parajasti moes, siis sa võib-olla ei soovi neist loobuda. Aidata saad end järgmiselt: kanna huultele enne värvimist ekstraportsjon rasvast kreemi ja masseeri see korralikult sisse. Siis tupsuta huuli kosmeetikapaberiga ja kanna peale matt huulepulk. Alternatiiviks on normaalne niiske huulepulk, mille paberiga üle tupsutad ja veidi lahtist puudrit peale paned.

Kui su huuled tihti lõhenevad, tuleb loobuda matist huulepulgast. Mitteläikivad huulepulgad sisaldavad vähe hooldavaid õlisid ning rasvu ja palju puudrit, sellepärast kuivatavad need õrna huulenahka veelgi. Kuna aga matid huuled on parajasti moes, siis sa võib-olla ei soovi neist loobuda. Aidata saad end järgmiselt: kanna huultele enne värvimist ekstraportsjon rasvast kreemi ja masseeri see korralikult sisse. Siis tupsuta huuli kosmeetikapaberiga ja kanna peale matt huulepulk. Alternatiiviks on normaalne niiske huulepulk, mille paberiga üle tupsutad ja veidi lahtist puudrit peale paned.

Ekstranipp! Kui hommikul ja õhtul hambaid pesed, loputa hari korralikult ära ja harja ka huuli. Seejärel kreemita neid põhjalikult. Huuli võid masseerida ka niiske pesukindaga. Kindlasti leiad ka poest spetsiaalsed huulekoorijaid, millega saad huultelt lihtsa vaevaga maha koorida surnud naharakud ja ergutada verevarustust. 

 

Buduaar.ee