Reklaam sulgub sekundi pärast

KURB VAATEPILT: BRAD PITT ei ole enam see, kes ta oli

Abielulahutus on Brad Pittile mõjunud laastavamalt kui esialgu tunduda võis ning viimatiste paparatso fotode järgi ei tunne teda enam äragi. Eelmise aasta lõpus šokeeriva uudisega avalikkuse ette tulnud Brad ja Angelina on teatud määral suutnud taas ühise keele leida, ent selge on see, et Brad ei näe oma lapsi enam nii nagu varem.

Abielulahutus on Brad Pittile mõjunud laastavamalt kui esialgu tunduda võis ning viimatiste paparatsofotode järgi ei tunne teda enam äragi. Eelmise aasta lõpus šokeeriva uudisega avalikkuse ette tulnud Brad ja Angelina on teatud määral suutnud taas ühise keele leida, ent selge on see, et Brad ei näe oma lapsi enam nii nagu varem.

53aastane Brad jäi mõni aeg tagasi fotograafide kaamera ette üsnagi ehmatavas olekus. Kas tõesti on lahkuminek Angelinast mõjunud niivõrd traumaatiliset, et endisest maailma ühest kõige seksikamast meesnäitlejast ei ole enam midagi alles?

Veel mõni aeg tagasi jõudis avalikkuse ette uudis sellest, et Brad ja Angelina on viimaks suutnud lahendada oma erimeelsused ning alustavad isegi ühist oliiviõliäri Prantsusmaal. Siiski ei ole Bradil ikka veel võimalik näha oma lapsi nii nagu ta seda tahaks ning varasemalt olid lapsed tema elus siiski ääretult olulisel kohal.

Bradi nähti paar päeva tagasi minemas oma Los Angeleses asuvasse stuudiosse ning just tol momendil jäädvustati ka muserdavad fotod.

Vaata pilte siin