Reklaam sulgub sekundi pärast

LAURA KÕRGEMÄE TEEB ÄRI UUES valdkonnas

Möödunud aasta oktoobris lahvatas Laura Kõrgemäe poolt juhitud Invidia agentuuri tegevusele varju heitnud kupeldamisskandaal. Aasta aega avalikkuse silma alt eemale hoidnud Kõrgemäe on nüüd tegutsemas uuel alal, sel korral on see sotsiaalmeedias jalanõusid ja riideid müüv butiik. 

Kupeldamisskandaali järgselt kadus Laura kõigist oma tegevatest sotsiaalmeediakanalitest. Pool aastat hiljem avas Kõrgemäe taas oma Intsgrami konto, kui Katrin Lust oli avaldanud, et sügisel on Kuuuurija saates tulemas lugu, kus Kõrgemäe esmakordselt räägib kõigest juhtunust. Sel ajal kogus Kõrgemäe konto üle 9 000 jälgija. Küll aga haihtus naine taas paari postituse järel Instagramist.

Nüüd on Kõrgemäe Instagrami konto taas aktiivne, ent sellest on saanud hoopis riideid ja jalanõusid müüv butiik kontonimega sky_lar_btq. Ühtegi veebilinki ametlikule veebipoele küll ei vii, kuid näha on, et äritegevus käib. Butiigiks muutunud Kõrgemäe konto pole kommertssisu tõttu enam nii populaarne ja on kaotanud jälgijaid.  

Kui muid seoseid Laura Kõrgemäe ja tema ümberkohandatud ärikonto vahel esmapilgul ei märka, siis mõned vanad unustatud postitused on muutunud Laura Kõrgemäest sky_lar_btq-ks. 

 

Sky Lar Botique tegutseb ka Facebookis, mille loosimänge ja postitusi on Kõrgemäe enda isikliku Facebooki kontoga jaganud. Eestis teine tantsijaid ja promotüdrukuid vahendav ettevõte Elustiiliagentuur käivitas hiljuti jagamismängu, milles agentuur loosib võitjale välja Sky Lar Botique saapaid. 

Buduaar.ee