Reklaam sulgub sekundi pärast

LENNA KUURMAA KIHLATU rääkis, kuidas ta lauljatariga tutvus

26-aastane Endla Teatri näitleja Lauri Mäesepp ja 33-aastane armastatud lauljatar Lenna Kuurmaa kihlusid käesoleva aasta alguses. Tähtsast sündmusest teatas Lenna 5.jaanuaril läbi Instagrami, kui avaldas foto, millel naise käsi oli kaamera poole suunatud, ja käele oli kirjutatud: "Ma ütlesin jah." Kaadril oli näha ka kihlasõrmust. 

Hiljutises Kroonikale antud intervjuus rääkis Lauri natukene lähemalt sellest, kuidas nad Lennaga tutvusid. Tervet saladuseloori polnud mees nõus siiski kergitama, vaid sõnas salapäraselt: "Siin on mängus unenäod, suured juhused ja palju julgust."

Lauri lisas, et armastas Lennat juba Vanilla Ninja ajal ning tunnistas, et hääletas varateismelisena paar korda kodutelefonilt ka Lenna bändi poolt, kui nad esindasid Šveitsi.

Intervjuus selgus ka asjaolu, et kuigi avalikkusele rääkis paar oma kihlumisest alles selle aasta alguses, siis tegelikult ütles Lenna oma jah-sõna hoopis jõulude ajal Rakveres. "See oli läbitunnetatud otsus ja ma teadsin, et pean seda tegema," sõnas Lauri. 

Loe refereeritud täisteksti Kroonikast