Tänavu on sellega hästi läinud, et rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius - rabarberi pavlova keedukreemiga. Tänavu on meil hästi läinud, sest rabarbereid jagub nagu seeni pärast vihma. Seetõttu on nüüd õige aeg võtta kätte see magushapu aiasaadus ning valmistada sellest üks eriti mõnus maius - rabarberi Pavlova keedukreemiga. Uhkest kook-tordist jagub 12-16 inimesele Vaja läheb: 6 suurt munavalget (jäta 4 munakollast keedukreemi jaoks)300 g suhkrut30 ml vahukoort1 sl tuhksuhkrut Rabarberikaste: 500 g rabarberit150 ml Proseccot1 vanillikauna seemneid2 juppi marineeritud ingverit250 g rafineerimata peeneteralist küpsetussuhkrut Keedukreem: 250 ml 3,5% piima75 ml vahukoort4 munakollast30 g suhkrut1 sl maisitärklist Valmistamisõpetuse leiad ajakirja Jamie aprill-mai numbrist!
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?