Reklaam sulgub sekundi pärast

MEESTELE: 1 NIPP, mille abil naistele meeldida

Naistele meeldivad mehed, kes oskavad nendega käituda nii, et nad tunnevad ennast tõeliste naistena - lausa printsessidena, kes on ihaldatud, hoitud, armastatud ja kaitstud. Portaal Maxim jagab meestele nõuandeid, mida nad peaksid tegema ja kuidas käituma, et vabastada endas tõeline mees, keda naised tahavad.

Naistele meeldivad mehed, kes oskavad nendega käituda nii, et nad tunneksid ennast tõeliste naistena  lausa printsessidena, kes on ihaldatud, hoitud, armastatud ja kaitstud. Portaal Maxim jagab meestele nõuandeid, mida nad peaksid tegema ja kuidas käituma, et vabastada endas tõeline mees, keda naised tahavad.

Ent mida siis peaks tegema, et naistele meeldida? Maxim soovitab meestel tagasi au sisse tuua nn "vana kooli" härrasmehelikud kombed.

Ava naisele kõik uksed, aita ta viisakalt istuma, vii talle absoluutselt ilma põhjuseta lilli ja ulata talle käsi. Kui sa tahad ennast tunda tõelise mehena, siis pead sa käituma tõelise mehena  see omakorda aitab naisel tunda end tõelise naisena. Naistele meeldivad mehed, kes neid poputavad ja nendega tõeliselt härrasmehelikult käituvad.