Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTEL TÄHEMÄRKIDEL TEKIB kõige kergemini stress?

Stress pole alati halb asi, vaid mõõdukas koguses stressi võib ajendada meid tööl või kodus paremate soorituste nimel pingutama. On aga teatud tähemärgid, kes elavad stressi palju rohkem üle ning on selle suhtes oluliselt tundlikumad. Portaal Your Tango pani kirja neist neli. Kas oled üks neist, kellel on stress kiire tekkima?

Kaksikud

Kaksikud on oma sisimas rahutu hing, kelle mõtted neile kuidagi rahu ei anna. Olgu siis tegu tähtsate või mitte nii tähtsate asjadega, kuid Kaksikute kiire mõtteviis paneb neid tihti üle analüüsima ning tekitama mõtteid "Mis oleks, kui..." See pole aga alati halb, sest selle omaduse tõttu teab Kaksik täpselt, mida järgmisena teha tuleb. 

Neitsi

Neitsi on perfektsionist ning ajab täiuslikkust taga viimse piirini. Ta ei ole kunagi millegagi rahul ning see omakorda viib liigse analüüsimise ja stressi tekkimise juurde. Neitsi mõtleb alati tagantjärgi veel pikka aega, kas tehtud otsus oli õige või oleks saanud midagi veel paremini teha. Oma analüüsivõime tõttu õpivad Neitsid oma kogemustest aga väga palju ning teavad, kuidas järgmisel korral asju paremini teha. 

Kaljukits

Kaljukits on äärmiselt ambitsioonikas ja motiveeritud tähtkuju. Tal on võime ette mõelda, kuidas vältida võimalikke vigu, seda nii tööl kui ka kodus. See omakorda toob aga kaasa stressi ning koguaeg peas ringi tiirlevad mõtted, mis hetkekski rahu ei anna. Samas on Kaljukits teadlik ka sellest, et vahepeal tuleb aeg maha võtta ja lihtsalt puhata. 

Veevalaja

Veevalaja on suurepärane näide inimesest, kes oskab loogiliselt mõelda. See aga tähendab seda, et selle tähemärgi esindaja järgib tihtipeale oma mõistust, mitte südant. Pidev loogika tagaajamine ja mõistusega mõtlemine muudab Veevalaja aga tähtkujuks, kellel on stress kõige kergem tekkima.