Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTEL TÄHEMÄRKIDEL TULEB kõige erakordsem jaanipäev?

Kaunid ja päikeselised suveilmad pakuvad alati palju rõõmu ning loodetavasti möödub ka jaanipäev suurema vihmata. Ent samas ei mõjuta ilmastik seda, mis saatusel meie jaoks varuks on. Kui sa jaanipäeval kodust välja lähed, siis on alati võimalus, et juhtuda võib midagi erakordset  elu võib tõepoolest igal sammul üllatada. 

Kuid millistel tähemärkidel tõotab sel aastal tulla kõige erilisem jaanipäev? Allpool on välja toodud kolm märki, keda ootab ees põnev aeg:

SÕNN

Sõnn tahaks jaanipäeva rahulikus tempos mööda saata  ta armastab rutiini üle kõige. Kuid ära jää koju niisama norutama, vaid võta vastu kutse minna peole ja sa üllatud, mis seal juhtub! Sinu jaanipäev toob endaga kaasa palju positiivset ja meeldejäävat. 

KAKSIKUD

Kaksikute märk tunneb juba pikemat aega sümpaatiat inimese vastu, kes tema ellu hiljuti saabus. Jaanipäeva paiku muutub kontakt selle inimesega intiimsemaks ning sa õpid teda hoopis teise nurga alt tundma. Põnevad ajad on ees. 

KAALUD 

Kaalude märk on pikka aega pingete all piinelnud ning vajab puhkust ja eemalolekut. Just seda sa jaanipäeval ka otsid, ent sinu teele satub üllatus ja see muudab kõik. Sa naudid seda erilist aega täiel rinnal. 

Allikas: higherperspectives