Reklaam sulgub sekundi pärast

Modell ja ärinaine Keith Tootsi: sean endale pidevalt uusi ja kõrgemaid eesmärke!

Keith Tootsi on kaunis noor modell, kes modellitööga seoses palju reisinud. Viimati külastas kaunitar Monacot, kus Amber Lounge´s kuulsa disaineri Matthew Williamsoni modellina lavale astus.
Buduaarile räägib neiu aga oma tööst kinnisvarafirma omaniku ja eduka maaklerina. Hiljuti asus tema firma ridadesse ka noorem õde Breth Tootsi, kes samuti modellitööd teinud ja missindusega seotud olnud. 2008. aastal krooniti neiu Miss Globe International galal Albaanias esimeseks printsessiks.

Keith Tootsi ( pildil vasakul) on kaunis noor modell, kes modellitööga seoses palju reisinud. Viimati külastas kaunitar Monacot, kus Amber Lounge´s kuulsa disaineri Matthew Williamsoni modellina lavale astus.
Buduaarile räägib neiu aga oma tööst kinnisvarafirma omaniku ja eduka maaklerina. Hiljuti asus tema firma ridadesse ka noorem õde Breth Tootsi, kes samuti modellitööd teinud ja missindusega seotud olnud. 2008. aastal krooniti neiu Miss Globe International galal Albaanias esimeseks printsessiks.

Keith, mis tööd sa teed?

Olen ettevõtte “Demovara Kinnisvarateenused” juhataja ja kinnisvaramaakler.

Miks just kinnisvara?

Kinnisvaraga alustasin 2007. a alguses, kui minu tuttav kutsus mind toredasse kinnisvaraettevõttesse tööle, olles just ise samas ettevõttes alustanud. Õppisin sel ajal Estonian Business Schoolis rahvusvahelist ärijuhtimist päevases õppes ja täiskohaga tööd poleks saanud teha. Seega tundus vaba graafikuga kinnisvaramaakleri töö sobivat ülikooli ajakavaga.
Paljud võivad mõelda, et kinnisvaramaakler olla on kerge ja et see on lihtne töö, kuid kogemus on näidanud, et mitte igaüks ei sobi seda tööd tegema. Selleks peab inimene olema aktiivne, nutikas ja omama iseloomu, kuna iga päev kohtutakse erinevate klientidega ja olukordadega, millega tuleb iseseisvalt toime tulla. 

Millal sa oma ettevõttega alustasid?

Oma ettevõtte asutasin 2009. a lõpus, seega oleme tegutsenud iseseisvalt juba kaks aastat. Olles töötanud eelmises ettevõttes peaaegu kolm aastat, tundsin, et vajan muutust. Sel hetkel tundus iseseisvalt tegutsemine huvitav väljakutse ja olen olnud selle otsusega väga rahul. Olen ambitisoonikas inimene ja sean endale elus alati mingi eesmärgi, mille soovin edukalt ületada. Kui olen selle ületanud, hakkan otsima juba uusi väljakutseid.

Millega sinu õde Breth ettevõttes tegeleb?

Breth on meil tubli uus kinnisvaramaakler, kes õpib Tartu Ülikoolis õigusteadust. Seega on tema hakanud kinnisvaraga tegelema samadel põhjustel nagu minagi - töö ajagraafik sobib ülikooliga.

Kuidas uusi kliente leiad?

Kõige rohkem on meie poole pöördunud selliseid uusi kliente, kes on saanud meie kontakti tuttava kaudu, kes on meiega eelnevalt koostööd teinud. Samuti on meie enda tublid tuttavad ja sõbrad meid soovitanud.
Minu arvates kõige parem kompliment oma tööle ongi see, kui klient pöördub sinu ettevõtte poole uuesti juhul, kui tal on jälle sarnast teenust vaja või soovitab sind oma tuttavatele!
Samuti pöördub meie poole täiesti uusi kliente, kes on meie kontakti saanud internetist.

Millises olukorras kinnisvaraturg antud hetkel on?

Üüriturul on hinnad tõusnud, võiks öelda, et tegemist on üüribuumiga. Hindade tõusu põhjuseks võib pidada euro kasutuselevõttu, mistõttu on paljud korteriomanikud hindasid ümardanud ja ülespoole korrigeerinud. Endiselt pole inimesed eurohindadega harjunud ja hinnad tunduvad numbriliselt väikesed ja kliendid ei taju, kui suur on olnud hinnatõus. Teiseks põhjuseks võib tuua augustikuu väga suure nõudluse üürikorterite vastu, kus nõudlus ületas pakkumise ja seetõttu oli korteriomanikel sobiv moment veelgi hindasid tõsta.
Samuti on tunda aktiivsust müügikorterite seas. Septembri saabudes on inimesed puhkustelt tagasi ja on jälle aktiivselt kinnisvaraotsingul. Nüüd tuntakse huvi ka kallimate objektide vastu, millele pole väga suurt huvi eelnevalt osutatud.

Kas naudid oma tööd? Rutiinitunne?

Mulle väga meeldib oma töö. Muidu poleks ma ju sellega viimased viis aastat tegelenud. Selle töö juures meeldib, et iga päev saan suhelda uute ja huvitavate klientidega ning töö liikuvus. Olen väga aktiivne inimene ja tavaline kontoritöö kellast kellani mind ei rahuldaks. Kuna mulle meeldib kinnisvaratöö mitmekesisus, siis pole ohtu, et tekiks rutiinitunnet.

Vaata pilte allpool olevast galeriist!

 

Karin Karu

[gallery ids="1841223,1841229,1841234,1841239,1841241,1841246,1841250,1841254,1841258,1841263"]