Ekspresstoidu valmistamise juures on kõige tähtsam aeg ning kellale juba vastu ei saa. Nigella teab, kuidas valmistada maitsvaid roogasid nii, et aega jääb veel ülegi ning osad toidud saad juba varem valmis teha ning hiljem lihtsalt ahju pista! Vahtrasiirupimaitseline kana ja ribid Vaja läheb: 12 sea ribitükki12 kana kintsutükki150 ml haput õunamahla4 spl vahtrasiirupit2 spl taimeõli2 spl sojakastet2 aniisitähte1 kaneelikoore tükk6 koorimata küüslauku Valmistamine: Vala kõik koostisained suurde säilituskilekotti või kaussi ning lase marineerida üleöö või lausa 2 päeva. Kuumuta ahi 200 kraadi juurde. Vala ribid ja kanakintsud koos marinaadiga ahjuplaadile ning küpseta 1 tund ja 15 minutit kuni kõik on ilusasti kuldpruunid. Nigella Ekspress on eetris Kanal 11-s pühapäeval kell 13.20 Head isu! Mirjam Simmer Kokakunsti toimetaja [gallery ids="1895139"]
meigitud naine trennis — FOTO: 123rf.com EKSKLUSIIV Ilu ja mood KAS TRENNIS tohiks meiki kanda või mitte: vastab õppiv kosmeetik Brit Marii Tomingas
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Pere ja lapsed 19-AASTASELT emaks saanud Amani Kiivikas: saage noorelt lapsed
rasused juuksed — FOTO: 123rf.com Ilu ja mood 3 PÕHJUST, miks sinu juuksed kiiresti rasvaseks muutuvad
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?