Reklaam sulgub sekundi pärast

Nõuandeid jalahoolduseks

Käte eest on harjunud kõik naisterahvad hoolitsema aga kas ka jalgade? Jalad nõuavad sama suurt tähelepanu kui käed ning jalahooldus peaks olema regulaarne tegevus iga naise jaoks. Siin artiklis on ära toodud palju nõuandeid oma kümne varba eest hoolitsemiseks.
Mida teha karedate jalgadega? Alternatiiv kallitele kreemidele (nt Elizabeth Ardeni Eight Hour Cream) on vaseliini ja teepuuõli segu. Määri seda oma karedaks muutunud jalgadele ja mõne aja möödudes märkad erinevust.

[email protected]

Käte eest on harjunud kõik naisterahvad hoolitsema aga kas ka jalgade? Jalad nõuavad sama suurt tähelepanu kui käed ning jalahooldus peaks olema regulaarne tegevus iga naise jaoks. Siin artiklis on ära toodud palju nõuandeid oma kümne varba eest hoolitsemiseks.

Mida teha karedate jalgadega? Alternatiiv kallitele kreemidele (nt Elizabeth Ardeni Eight Hour Cream) on vaseliini ja teepuuõli segu. Määri seda oma karedaks muutunud jalgadele ja mõne aja möödudes märkad erinevust.
Enamus naisi on harjunud oma paksu kannanahka kannariiviga töötlema. See pole aga hea lahendus, kuna nii tekib sinna kohta veelgi paksem nahk. Kasutage hoopis pimsskivi, mis on palju leebem teie jalgade suhtes.
Tee jalavanne ja sooja vee sisse pane kas pihutäis meresoola või hoopis pigista sinna värske apelsini mahla.

Kui sul on juba normaalselt pehmed jalad, aga soovid saada endale beebipehmeid jalgu, siis lisa jalavannivette viinamarjaseemne õli. Leota jalgu selles umbes 15 minutit.

Kui paks jalanahk on sulle probleemiks, siis kreemita vannitatud jalad sisse ja pane need kilekotti ning seejärel uuesti sooja vette. See on küll üks üsna naljakas meetod jalgade eest hoolitsemiseks, aga kes on proovinud, teavad et üsna tõhus.

Talvel on eriti mõnus jalahooldus selline: leota jalad soojas vees, määri sisse vaseliiniga ning pane ööseks jalga villased sokid. Tee seda protseduuri enne magama minekut. Hommikul ärkad siidiste jalgadega.

Kui sa oled tulnud just matkalt ja su jalad on paistes ja tursunud, siis pane kaussi jääkuubikuid ning pista oma jalad siis sinna sisse. Kui jääkuubikuid käepärast pole siis lase jalad jaheda voolava veega üle. See aitab tursunud jalad normaalseks saada vaid 5 minutiga.

Kui oled aga higistavate jalgade mitte nii uhke omanik, siis saad abi salveist. Regulaarne salveivann annab leevendust higistamise probleemile.

Kui asud varbaküüsi lõikama, siis ära tee seda kääridega, võta abiks kas küünetangid või veel parem- viil. Varbaküüsi ei tohi liiga lühikeseks lõigata, sest vastasel juhul kasvavad need sisse ja teevad kohutavat valu.

Varbaküüned tahavad üldjuhul hingata ja pealegi kipub lakk varbaküüntelt üsna ruttu maha tulema, eriti suvekuudel. Sellepärast tasuks kasutada lakki vaid pidulikemal puhkudel. Kui värvilist lakki kasutad, pane ka peale pealislakk, nii ei kipu värv liiga kiiresti kooruma. Loomulikult kasuta ka aluslakki, sest muidu tõmbavad varbaküüned kollakaks.