"Pihvid ja friikartulid" on oma aja ära elanud ning on aeg suunata oma toiduvalik millegi tervisliku poole. Vihterpalu mõisa peakokk Erki Palo teab, mis on hea, aga samas tervslik! Proovi tema peekonis küpsetatud kiievi kotletti ja sa ei kahetse! "Pihvid ja friikartulid" on oma aja ära elanud ning on aeg suunata oma toiduvalik millegi tervisliku poole. Vihterpalu mõisa peakokk Erki Palo teab, mis on hea, aga samas tervslik! Proovi tema peekonis küpsetatud kiievi kotletti ja sa ei kahetse! Peekonis küpsetatud kiievi kotlet. Vaja läheb: 1 puhtast toorainest valmistatud kiievi kotlet (nt Kikas)3 viilu toorsuitsupeekonitsinihallitusjuustuLisaks vajad veel hambatikke. Valmistamine:Mähi kiievi kotlet peekoniviiludesse ja kinnita hambatikkudega. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10 minutit. Serveeri koos sinihallitusjuustu ja ahjus küpsetatud kartuliga. Head isu! Retsepti koostas Erki PaloFoto Marek Metslaid Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?