Reklaam sulgub sekundi pärast

PILTUUDIS: HUMOORIKAS KLÕPS: Jesper Parve valmistab end ette

Endisel profikorvpalluril, blogijal ja maailmaränduril Jesper Parvel ilmus hiljuti raamat "Mees. Otse ja ausalt". Mehe raamat lõi koheselt lugejate seas laineid ning esimene trükk müüdi läbi lausa mõne nädalaga. Lisaks sellele, et Jesperi karjäär õitseb, läheb tal ka eraelus väga hästi: blogija ja tema elukaaslase Mari perre sünnib peagi teine laps. 

2014. aasta veebruaris sündis Jesperi ja Mari perre poeg, kes sai nimeks Aaron Troy ja kellega koos on paarike tänaseks omajagu mööda maailma ringi rännata jõudnud. Peagi on perre oodata ka järelkasvu ning Jesper on selle auks sotsiaalmeediasse humoorika pildi postitanud, mille alla on kirjutanud, et toetava mehena valmistub ka tema sünnituseks.

"Kes hakkas end vormi ajama rannahooajaks, kes maratoniks, kes lava jaoks. Võtsin ka ennast kätte. Teen korraliku detox'i kehale, millega kaasneb automaatselt ka pea puhastus. Lisaks siis metsaringid ja eks peab hakkama rauda ka kolistama. Kõik selleks, et valmistuda... sünnituseks. Jees just! Et olla vormis ja toeks uue beebi tulekul ja elu alustamisel," soovib Jesper igati oma elukaaslast Mari toetada.