Reklaam sulgub sekundi pärast

RÄÄGIME KÕRVARÕNGASTEST, mis hoiavad tervist! Võida kõrvarõngad endale!

Koostöös Rootsi nahaarstidega loodud Blomdahl Medical ehted valmistavad rõõmu nii ilust kui ka tervisest hoolivatele ehtekandjatele. Eelkõige neile, kes on varasemalt pidanud olema valivad ja ettevaatlikud, sest neil on nikliallergia.

Koostöös Rootsi nahaarstidega loodud Blomdahl Medical ehted valmistavad rõõmu nii ilust kui ka tervisest hoolivatele ehtekandjatele. Eelkõige neile, kes on varasemalt pidanud olema valivad ja ettevaatlikud, sest neil on nikliallergia.

 

Blomdahl Medicali kaunid meditsiinilisest plastikust ja meditsiinilise kraadiga titaanist valmistatud kõrvarõngad, käeketid, sõrmused ja kaelaehted on kinnitus, et ütlus „Ilu nõuab ohvreid!” on ajast ja arust. 

Ehetega seotud terviseriskid

Nikliallergia võib ilmneda igal eluetapil ning kui see on juba kord avaldunud, jääb see kahjuks probleemiks kogu eluks. Sümptomitest on võimalik vabaneda vaid nahakontaktist loobumisel allergiat tekitava materjaliga. Kõige levinum kontaktallergia ongi nikliallergia. Isegi kui ehte juures on märge „niklivaba” või „testitud”, ei tähenda see seda, et ehe on täiesti niklivaba. Seda sellepärast, et nikkel sisaldub kõikides metallides, mõnikord sinna sisse segatuna, mõnikord kõrvalproduktina nn saaste näol.

40%-l nikliallergikutest areneb välja nahaekseem kätel ja suuri probleeme võivad tekitada igapäevaelu toimingud nagu näiteks kokkupuude müntide, käepidemete, trukkide, nööpide, söögiriistadega jne.

Nikkel on kõige levinum allergeen, mis põhjustab nikliallergiat, aga ehted võivad sisaldada ka paljusid muid allergeene ja kahjulikke koostisosi, mis ei ole veel seadusega reguleeritud. Mõned näited: koobalt, kuld, pallaadium, akrüül, epoksiidid, plii, ftalaadid, bisfenool A (BPA), hõbe.

Paljud inimesed usuvad, et ohtlikke koostisosi ei ole „päris” hõbedas ja kullas, aga ka nendest metallidest valmistatud ehted on segatud teiste metallidega. Uuringud näitavad, et kullaallergia on üsna tavapärane nähtus.

 

Nahasõbralikud materjalid ehete valmistamisel

Blomdahl Medical ehted on valmistatud meditsiinilisest plastikust ja meditsiinilise kraadiga titaanist, mõeldes neile, kes kannatavad tugeva nikliallergia all. Puhas meditsiiniline plastik (haavaniit) on unikaalne materjal, milles on 0% niklit. Tegemist on sama materjaliga, millega õmmeldakse kinni operatsioonijärgseid haavu. Titaan on metall, milles on kõige vähem jälgi nikliosakestest, mistõttu satub niklit vereringesse väga vähesel määral või ei satu üldse. Nikliallergikud, kellel on raskusi kullast ja muudest materjalidest ehete kandmisega, saavad peaaegu alati kanda titaanist ehteid.

Hoiame lapsi!

Selge on see, et lapsed ei peaks olema kokkupuutes ebasoovitavate materjalide ja ainetega. Lastele on Blomdahl Medicalil olemas targad lahendused – spetsiaalse disainiga meditsiinilisest plastikust ehted, mis on ülikerged, mugavad kasutada, mille kogu vorm on ümar ning pehme ning mis põhiline – neis on 0% niklit. See on suurepärane valik, kui lapsele on tehtud kõrvarõngaaugud, paranemisperiood on möödas ja hakatakse kõrvarõngaid vahetama. 

Blomdahl Medical ehtevalik

Blomdahl Medical ehted on kombinatsioon klassikalisest ilust ja meditsiinilistest materjalidest. Kasutatud on ainult kõrgeima kvaliteediga Swarovski kristalle. Kaheteisttahuline fassettlihv annab kividele sära ja peegelduse nagu teemantidel ja vääriskividel ning pärlitel on looduslik läige ja sära.

Blomdahl Medical nahasõbralikud ehted on pakitud Clean Pack karbikesse, mis hoiab ehted hügieenilisena, kuni pakend avatakse. Pakendi etikett toimib pitsatina, mis garanteerib selle, et klient on esimene, kes oma uue ehtega esimesena kokku puutub.

Blomdahl Medical ehted on ilusad ja turvalised! Vaata pilte galeriist.

Blomdahli toodetega saab tutvuda maaletooja showroom'is Narva mnt 13 II korrusel ja ilusalongides üle Eesti.

TAHAD VÕITA NEID IMELISI BLOMDAHL MEDICAL KÕRVARÕNGAID? Lisa loo alla (kasutajana sisse logituna) kommentaariks või Buduaari FB sama postituse alla, miks peaksime need sulle kinkima ning juba 4. aprillil loosime kõikide soovijate vahel võitja.

Uuri lisaks Blomdahl Medical Facebookist ja veebist, broneeri aeg või küsi lisainfot telefonil 699 7699, 5620 2330.

Buduaar.ee

 

 

VÕITJA LOOSITUD! Palju õnne, Päikesekene, teile saadetakse kiri, kuidas auhinna kätte saab.

[gallery ids="2035208,2035216,2035225,2035232,2035237,2035245,2035252,2035261,2035270,2035278,2035286,2035295,2035304,2035313,2035320"]