RETSEPT: lillkapsapõhjal pitsa
Foto: shutterstock

Kuna käes on ilusad ilmad ja pea iga naine tahab randa minna ideaalvormis, siis mis võiks veel paremini menüüsse sobida kui pitsa lillkapsapõhjal? Selles pole jahu ega suhkrut ning maitsev küpsetis paneb ilusale päevale hõrgutava punkti, kirjutab Soppa365. 

Vaja läheb: 

Põhi: 

250 g riviitud lillkapsast

1 muna

25 g juustu

Soola ja pipart

Kate (pane vabalt peale seda, mis maitseb):

Tomatipastat

125 g hakkliha

Sibulat

Paprikat

Oliive

Riivitud juustu

Tee nii: 

Kõigepealt riivi lillkapsas ning laota see ahjuplaadile. Küpseta 175 kraadi juures umbes 12 minutit. Pane lillkapsasegu marlisse või sõelale ning pressi üleliigne vedelik korralikult välja. Lisa lillkapsale ülejäänud põhja jaoks vajalikud ained ning maitsesta. Laota saadud tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Eelküpseta põhja 175 kraadi juures 12 minutit.

Seejärel laota peale kate ning pane uuesti ahju 180 kraadi juurde umbes kümneks minutiks.