Reklaam sulgub sekundi pärast

Sinu paarisuhe on ummikus? Aveli Jänes hakkab suhtepuntraid lahti arutama.

Kaunis telenägu Aveli Jänes alustab peagi Kanal2-s uue teleshow'ga, mille eesmärgiks on aidata lahendada inimeste suhteprobleeme. Kui vajad abi, siis kutsu Aveli appi.

Kaunis telenägu Aveli Jänes alustab peagi Kanal2-s uue teleshow'ga, mille eesmärgiks on aidata lahendada inimeste suhteprobleeme. Kui vajad abi, siis kutsu Aveli appi.

Kas oled oma partneriga ummikteel? Teie vahel on aina enam mõistmatust, aga te mõlemad teate, et selle põhjus on kusagil hoopis mujal? Aveli Jänese juhitud uus suhtesaade ootab just sinu kirja aadressile [email protected].

Aveli Jänes alustab uue suhtesaatega, mille eesmärgiks on keskenduda kõikide inimeste elu ühele olulisemale aspektile - kuidas elada oma partneriga, külg külje kõrval, õnnelikult kõrge vanuseni? Kuidas toetada ja armastada oma kaasat ka siis, kui argimured kuhjuvad, lapsed vajavad tähelepanu ning üksteise jaoks ei ole enam aega. Kui armumine on möödas ning tekib tunne, et teineteist enam ei mõisteta.

"Eestlaste paarisuhted on kahjuks sageli kurva ja kiire lõpuga," ütleb Aveli. "Aga ma usun, et iga inimene on võimeline looma ja hoidma head suhet. Ma tahan, et kõik paarisuhted oleksid õnnelikud,” nendib Aveli.

Uues saatesarjas otsitakse koos paarinõustajatega vastuseid erinevatele probleemidele ning leitakse sobiv lahendus just konkreetsele paarile.  

Kui ka Sina tunned, et oled oma partneriga ummikteel ning ei leia enam lahendusi, siis kirjuta Avelile. Saates osalemiseks saada teie ühine foto ning kirjutage koos partneriga vabas vormis oma suhtest ning sellest, mis teile muret teeb. Kirjeldage suhte ajalugu, kooselu pikkust, mõlema partneri tugevaid ja nõrgemaid iseloomuomadusi, ootusi ja hirme seoses suhtega. Aveli ootab teie kirju aadressil [email protected].

 

Buduaar.ee