Kuigi nimi tundub kummaline, ei maksa seda magustoitu karta – päris praetud ja rasvane omlett see siiski pole. Kuigi nimi tundub kummaline, ei maksa seda magustoitu karta – päris praetud ja rasvane omlett see siiski pole. Šokolaadiomlett, 3258 kcal 400 g mõrušokolaadi - 2080 kcal100 g võid -744 kcal5 muna -337 kcal2 spl suhkrut -97 kcal Riivi šokolaad jämeda riiviga, sulata paar lusikatäit suhkrut väheses kuumas vees ja lisa šokolaadile. Seejärel lisa või sulatatuna ja munad, sega korralikult ja vala küpsetusvormi. Nüüd võta eelmisest suurem küpsetusvorm või nõu, kuhu see sisse mahub ning vala sellesse poolest saadik vett. Pane šokalaadimassiga vorm suuremasse nõusse ja küpseta praeahjus veevannil 180°C juures 20-25 minutit.Kontrollimaks, kas vorm on valmis, torgake noaga vormi keskele. Kui koorik on peal, siis on vorm valmis. Lase roal natuke jahtuda ja kalgenduda, serveeri soojalt. www.kaaluabi.ee
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?