Reklaam sulgub sekundi pärast

SUPERPAKKUMINE AJAKIRJA TELLIJALE: Buduaar Body elustiilimärkmik 2019 vaid 6,95 € !

Buduaar BODY on naiste multifunktsionaalne elustiilimärkmik, mis erineb paljuski teistest aastakalendritest. Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja ja tervislike eluviiside kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta. 2019. aasta BODY on täiustatud pisidetailidega ning logo asemel on kaanel kuldne B-täht, mis meenutab sulle, et oled sündinud ilusaks.

Kas teadsid, et kõige parem on oma kehakaalu hoida või kaalueesmärki saavutada, kui jälgid oma kaalu ja toitumist iga päev? Kas vajad meeldetuletust, kui oluline on juua iga päev vähemalt kaheksa klaasi vett? Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja ja tervislike eluviiside kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta.

Buduaar BODY on sulle vähemalt kolmel põhjusel vajalik:

* Aitab sul igapäevaselt supervormi hoida või seda saavutada, pakkudes süsteemset abi kalorite põletamise ja trennikoormuse jälgimisel.

* Igakuine rahaplaan aitab tulud ja kulud kontrolli all hoida.

* Aitab kaasa sinu tervislikule toitumisele, pakkudes igapäevases kalendrivaates võimalust järge pidada ka veejoomise ja toidu kalorite osas.

Buduaar BODY 2019 sisaldab üle 200 lehekülje:

- 2019. ja 2020. aasta kalender

- 2019. aasta kompaktne aastaplaan kuude lõikes, kuhu saad kirja panna sünnipäevad ja muud tähtsamad meeldetuletused. Seda on mugav kasutada, sest kogu aasta üldinfo on paigutatud kvartaliteks jaotatuna neljale lehele.

Tunniplaan kulub ära väga paljudele naistele sõltumata vanusest. See on eelkõige mõeldud lapsevanemale või tudengile ja gümnaasiumineiule, kel päevarutiinid korduvad nädalast nädalasse. Tunniplaani saab ema kirja panna lapse kooligraafiku ja huviringid.

Menstruatsioonikalender annab visuaalselt hea ülevaate tsükli regulaarsusest.

Kuuplaani leiad iga kuu algusest, kuhu saad kirja panna oma treeningplaani, reisid ja muu ülevaatliku info, mida on mõnus kuu lõikes jälgida. Kuuplaani alumine osa on pühendatud selle kuu eesmärkidele. Kui eesmärk on saavutatud, siis tee eesmärgi taga olevasse ruutu linnuke – nii on hea oma to-do-nimekirjal silma peal hoida!

Ostunimekiri - shopping wishlist'i pane kirja need suuremad ostud, mida plaanid või soovid lähiajal teha.

Kaalukalender - Kui teed trenni ja toitud tervislikult, siis on mõistlik ka igapäevaselt enda tulemusi jälgida. Iga kuu juurest leiad naisefiguuriga isiklike mõõtude kalendri, kuhu saad kirja panna oma strateegilised mõõdud, kehakaalu, päevased tarbitud kalorid ja kulutatud kalorid. Et teada, kui palju sa päeva jooksul kaloreid kulutasid, saad abi oma uuest Suunto spordikellast või kasuta meie treeningute kaloritabeleid. Märkmikust leiad ka lisatabeli, mis annab ülevaate erinevate toitude kalorsusest.

Rahaplaan - Kuu rahaplaan aitab sul kulud kontrolli all hoida. 

Nädalaplaan - Iga nädalapäeva juures on body-lisa, kuhu saad märkida oma kaalu, tarbitud kalorid, liikumise (sammudes võickilomeetrites), tarbitud veekoguse ning toidu-trenni info. Lisaks on sul võimalus tuju-ikoone kasutades ära märkida, milline oli sinu meeleolu sel päeval. Nädalaplaanist leiad ka info päikesetõusu ja -loojangu ning riigipühade kohta.

Lisaks leiad Buduaar BODY märkmikust:

- Erinevate trennidega kuluvate kalorite tabelid
- Toiduainete kalorsuse tabelid
- Ainevahetuse energiakulu, tervisliku vööümbermõõdu ja kehamassiindeksi arvutamise juhendid
- Sinu tervisekontrolli meeldetuletuse
- Lahussöömise kiirkursuse algajale
- Kuufaaside kalendri 2019. aastaks
- Rõivaste ja jalanõude suurusnumbrid
- Õnne ja tänulikkuse tööriistad 

Elustiilimärkmik on müügil Buduaari kontoris (Peterburi tee 81, Tallinn) või telli SIIT endale koju. 

Märkmik on alates detsembrist müügis Apollo ja Rahva Raamatu poodides või kojutellimisega buduaar.ee/pood. Märkmik on saadaval kahe erineva kaanekujundusega.

Hind on 10,95 €

Buduaar BODY aitab täita lubadusi iseendale! See on ka suurepärane kingitus sõbrannale!

Märkmiku kasutaja Lea (53):

"Mahukas, iga päeva kohta on ruumi märkmeid teha. Oma elu paremaks korraldamiseks ideaalne! Tagaosas palju erinevaid tabeleid tervisliku elustiili edendamiseks. Shopping wishlist on tore ja rahaplaan veel parem! Kui kasutad seda märkmikku, on elu kontrolli all."

Helen (33):
"Soetasin teie märkmiku ja soovin avaldada oma arvamust. Olen väga rahul, minu arust väga praktiline ja huvitav märkmik, tahtsin juba eelmisel aastal endale seda osta, aga kui teie oma avastasin, olin juba ostnud ühe ja ootasin terve aasta, et saaksin endale teie uue märkmiku osta :D Kuna ma olen väga aktiivne ja sportlik inimene, siis see on täiesti ideaalne abimees igaks päevaks ja tahtsin suure äitäh öelda, et olete sellise toreda märkmiku kokku pannud!"