Reklaam sulgub sekundi pärast

TANEL PADARI PRUUT KRISTEL MARDISOO on lapseootel!?

Eesti esirokkar Tanel Padar elab juba mõnda aega hoopis teistlaadi elu, kui varasematel aastatel ning põhjuseks on suuresti imekaunis elukaaslane Kristel Mardisoo, kes aitas Tanelil oma elu uuele rajale seada. Tanel on varemgi meediale antud intervjuudes öelnud, et ühel hetkel soovib ta kindlasti ka isaks saada, ent kas ehk ongi see hetk peagi kätte jõudmas?

Eesti esirokkar Tanel Padar elab juba mõnda aega hoopis teistlaadi elu kui varasematel aastatel ning põhjuseks on suuresti imekaunis elukaaslane Kristel Mardisoo, kes aitas Tanelil oma elu uuele rajale seada. Tanel on varemgi meediale antud intervjuudes öelnud, et ühel hetkel soovib ta kindlasti ka isaks saada, ent kas ehk ongi see hetk peagi kätte jõudmas?

Nimelt postitas Kristel eile sotsiaalmeediasse vahva koduhõngulise pildi, kus tema koob ning Tanel suure tõenäosusega õpib eksamiteks. Pildi juures on üks asjahuviline aga küsinud, et mida Kristel sel korral koob ja vastus on üsnagi põnev! Kristel vastas, et ta koob beebitekki. Sinist värvi beebitekki peagi sündiva poisslapse jaoks, kuid seda, kas ehk on Kristel ise beebiootel, pole veel teada.

Postitust näed ka Facebookis siin